Skocz do zawartości
suchy20

Neo+ podzielenie ale tylko na jeden komp

Rekomendowane odpowiedzi

Udalo mi sie wreszcie po dosc dlugiej walce zalozyc siec wewnetrzna. Ale teraz mam jeszcze jeden problem chcialbym mu udostepnic mozlowosc korzystania z neciku. Mam neostradke+ puszczona przez USB sieciowka chcialbym wlasnien laczyc sie z kumplem ( i tak jest) ale dodatkowo udostepniac mu net.

Acha dodam tylko ze net ma udostepniac win XP a odbierajacy ma byc win 98.

Co zrobic??

Z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udalo mi sie wreszcie po dosc dlugiej walce zalozyc siec wewnetrzna. Ale teraz mam jeszcze jeden problem chcialbym mu udostepnic mozlowosc korzystania z neciku. Mam neostradke+ puszczona przez USB sieciowka chcialbym wlasnien laczyc sie z kumplem ( i tak jest) ale dodatkowo udostepniac mu net.

Acha dodam tylko ze net ma udostepniac win XP a odbierajacy ma byc win 98. 

Co zrobic??

Z gory dzieki za pomoc

Wiatm

A wiec tak

1. niech odbierający wywali 98 i wgra tez XP - Zaoszczedzicie mnustwo czasu

2. udostepnij mu połączenie <udostępnianie połączenia internetowego> jak nie wiesz jak to odpal pomoc windowsa jako ze oba beda po xp bedzie działac :!: :!: u mnie działa mam taka sama sytuacja !

3. Poproś kupmpla zeby nie sciągał 50 rzeczy naraz i nie otwierał 5 okien - bo zatęsknicie za modemami

:lol: :lol:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi