suchy20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Udalo mi sie wreszcie po dosc dlugiej walce zalozyc siec wewnetrzna. Ale teraz mam jeszcze jeden problem chcialbym mu udostepnic mozlowosc korzystania z neciku. Mam neostradke+ puszczona przez USB sieciowka chcialbym wlasnien laczyc sie z kumplem ( i tak jest) ale dodatkowo udostepniac mu net. Acha dodam tylko ze net ma udostepniac win XP a odbierajacy ma byc win 98. Co zrobic?? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Udalo mi sie wreszcie po dosc dlugiej walce zalozyc siec wewnetrzna. Ale teraz mam jeszcze jeden problem chcialbym mu udostepnic mozlowosc korzystania z neciku. Mam neostradke+ puszczona przez USB sieciowka chcialbym wlasnien laczyc sie z kumplem ( i tak jest) ale dodatkowo udostepniac mu net. Acha dodam tylko ze net ma udostepniac win XP a odbierajacy ma byc win 98. Co zrobic?? Z gory dzieki za pomoc Wiatm A wiec tak 1. niech odbierający wywali 98 i wgra tez XP - Zaoszczedzicie mnustwo czasu 2. udostepnij mu połączenie <udostępnianie połączenia internetowego> jak nie wiesz jak to odpal pomoc windowsa jako ze oba beda po xp bedzie działac :!: :!: u mnie działa mam taka sama sytuacja ! 3. Poproś kupmpla zeby nie sciągał 50 rzeczy naraz i nie otwierał 5 okien - bo zatęsknicie za modemami :lol: :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Niestety nie jest to mozliwe - ale wiem ze byloby to najlepsze rozwiazanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Menphis: może mi powiesz mądralo co ma do rzeczy system klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Menphis: może mi powiesz mądralo co ma do rzeczy system klienta?No właśnie, przecież tu i tu IP trza wpisać, Brame, DNSy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 I to nie zawsze; jest coś takiego jak DHCP na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 I to nie zawsze; jest coś takiego jak DHCP na przykład.No masz racje, jak zawsze chyba w tych sprawach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ParanoiK: mi sie zdawalo, ze kazdy topic o udostepnianiu neo mialbyc zamykany, zeby syfu nie robic, bo u gory jest przyklejony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Faktycznie, zapędziłem się i przepuściłem. Ale teraz już nie będę kasował bo nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...