QbaS Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak w temacie. Prosze o numer wersji i link a nie komentarze szukaj top juz bylo. Moze i bylo ale nie mam zamiaru przegladac 5 czy 6 tematow po 50 stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranken Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja mam mobo K7N2 Delta-ILSR i zainstalowalem najnowsze ze strony nvidi (nForce_3.13_WinXP2K_WHQL_international) takie dokladnie.I wszystko fruwa mi idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 data posta - 24 pazdziernika - dawno nieaktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranken Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ale Panie kolego to na przyszlosc.Moze sie przyda.Przeciez nie tylko autor postu go czyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja obecnie uzywam 3.14 remix i tez nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ja nie moge zainstalowac 3.13 :/ Odpalam i po rozpakowaniu nic sie nie dzieje. Nawet jak daje na setup.exe to jest echo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja uzywam sterow w wersji 203 i jest tez spoko ponoc byly i sal najstabilniejsze mzoe cos w tym jest nie sa najnowsze ale robia robote oczywiscie instaklacja bez sterownikow IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja uzywam sterow w wersji 203 i jest tez spoko ponoc byly i sal najstabilniejsze mzoe cos w tym jest nie sa najnowsze ale robia robote oczywiscie instaklacja bez sterownikow IDE 2.03 najlepsze jakie dotychczas wyszly 2.45 bardzo OK, ale niektorym kaszania z napedami (SCSI sie pojawia itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja obecnie uzywam 3.14 remix i tez nie narzekam :DTez uzywam 3.14 remix i spisuja sie swietnie - zero problemow... Dzis sciagnalem kolejny remix - oznaczony numerkiem 3.22 ale jeszcze nie instalowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...