Gość KOzi]K[ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 LG-8042b jak to podkrecic pszynajmniej na x8:] jak ma ktos pomysly napewno docenie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 najlepiej pokretłem :D albo srubokretem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 moze macie jakies bardziej precyzyjne sposoby :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 pierd****ąć o śćiane napewno bedzie lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 do tego klamota nie znajdziesz biosow, ale do np. LG 32x10x40 jest bios ktory apdejtuje ja do 40x12x40 :) sam mam taka i z 40x nagrywa normalnie :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Kubasik i Fumfel, czy naprawde czujecie az tak powazne zapotrzebowanie na owoce ?? :twisted: Jezeli tak, co wynika z Waszych wypowiedzi, to nie ma problemu, standardowo przydziele tydzien "na twarz" i na nastepny raz zastanoweicie sie zanim napiszecie cos rwnie duzo wnoszacego do tematu :evil: Czujcie sie ostrzezeni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...