||Falcon|| Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 J/w, ktos juz kozystal, tesotwal, cos ciekawego dodali/zmienili ? Cos przyspiesza na starszej generacji kartach [GF3,GF4]. Cos mozecie powiedziec na ich temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Słyszałem - powtarzam słyszałem, że są niekompatybilne z wieloma grami 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 u mnie nie wielki wzrost wydajnośći, ale nie wiem czemu tylko na sterach 45.23 w 3dmarku 2k1 na początku dema (ta babka z kamienia :wink: z deszczem) mi chodzi płynnie, natomiast na innych, w tym na najnowszych force ware strasznie zdycha, ale reszta chodzi normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 52.16 beznadziejne!!!!! gry przycinaja (mam winfast gfx 5600), najlepsze jak dotad stare detki 45.23 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 52.16 beznadziejne!!!!! gry przycinaja (mam winfast gfx 5600), najlepsze jak dotad stare detki 45.23 :) ..a u mnie narazie odwrotne wrazenie ale jeszcze zobaczymy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 sa do d.u.p.y w 3dmarku 2001 wynik spadl mi o 1000 markow. Natomiast unreal tournament i 2003 chaczyły sie lekko :( Najlepsze do mnie sa 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...