deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 To samo co w temacie w realu jest mysz manta multimedia za 40 cos zl opytczna i ma 800 dpi ps2 Moje pytanie to czy 800 dpi wystarczy czy to nie za malo ile teraz maja srednio ?? czy naa sie ona do gier fpp itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Te manty są do [gluteus maximus] ja ci polecam jakąś myszkę A4 tech'a za ok. 60zł i będziesz o wiele bardziej zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dokladnie jak mowi pieklo looknij na ta Opto 429 Opto 013 to chyba najlepszy wybor w klasie cena/jakosc/funkcjonalnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT nie wiesz ile ma dpi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT nie wiesz ile ma dpi ? 400dpi... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 400 DPI, ale jeszcze nikt się nie skarżył na ten model. Nie wierzę w te 800 DPI myszki Manta, to Samsung produkuje przetworniki :P --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT nie wiesz ile ma dpi ? 400dpi... Pozdro hmm 400 dpi to wydaje sie na malo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT nie wiesz ile ma dpi ? jesli chodzio szajsunga ze swiecacym na niebiesko koleczkiem to daj sobie spokoj szrot jakich malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z tanich jeszcze Samsung SOM-3100, wykonanie niezłe a cena poniżej 50 zł --- AT nie wiesz ile ma dpi ? jesli chodzio szajsunga ze swiecacym na niebiesko koleczkiem to daj sobie spokoj szrot jakich malo napewno ten model 3100 ? To ja juz nie wiem co mam wybrac :( Ten mowi ze manta to sciek ten ze samsun do banie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Za ta cene to tylko http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3533 :!: :!: Nawet sie nie zastanawiac tylko brac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wszystkie tanie myszki są g***** warte, ale jedne rozlatuja sie po tygodniu a drugie po roku. Jeśli Samsung to "szrot", to w takim razie co polecasz? Z myszek optycznych w cenie poniżej 100 zł tylko na te nie miałem reklamacji. Pewnie mam szczęście. Nie bronię tej akurat firmy, ale naprawdę trudno polecić coś dobrego w takiej cenie. Trust i Manta moim zdaniem odpada, za często "wędrują" do serwisu. --- AT Edit: SOM-3100 nie świeci, ale jest identyczna SOM-3100/3200 PS/2 LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wszystkie tanie myszki są g***** warte, ale jedne rozlatuja sie po tygodniu a drugie po roku. Jeśli Samsung to "szrot", to w takim razie co polecasz? Z myszek optycznych w cenie poniżej 100 zł tylko na te nie miałem reklamacji. Pewnie mam szczęście. Nie bronię tej akurat firmy, ale naprawdę trudno polecić coś dobrego w takiej cenie. Trust i Manta moim zdaniem odpada, za często "wędrują" do serwisu. --- AT owszem jesli mialbym wybierac miedzy trustem manta a samsungiem oczywiscie wybralnbym samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wszystkie tanie myszki są g***** warte, ale jedne rozlatuja sie po tygodniu a drugie po roku. Jeśli Samsung to "szrot", to w takim razie co polecasz? Z myszek optycznych w cenie poniżej 100 zł tylko na te nie miałem reklamacji. Pewnie mam szczęście. Nie bronię tej akurat firmy, ale naprawdę trudno polecić coś dobrego w takiej cenie. Trust i Manta moim zdaniem odpada, za często "wędrują" do serwisu. --- AT owszem jesli mialbym wybierac miedzy trustem manta a samsungiem oczywiscie wybralnbym samsunga Mnie nie chodzi o wytrzymalosc ! Bo i tak wiem ze do 100 zl czy taka czy taka sie moze zepsuc jest iles tam gwaranji na to Al mi chodzi zeby dobrze chodzila nieskakala w grach itp Manta mowicie ze odpada ale ona ma 800 dpi natomiast samsunga polecacie ale on ponoc ma 400 dpi wiec kurde co wybrac pomocie jutro rano jade kupic mam 50 zl w kieszeni i nie wiem co robic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dwa lata mam już A4 TECHA OPTO 315 i nigdy mnie nie zawiudł.Jak dlamnie sprawuje siemyśmienicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wszystkie tanie myszki są g***** warte, ale jedne rozlatuja sie po tygodniu a drugie po roku. Jeśli Samsung to "szrot", to w takim razie co polecasz? Z myszek optycznych w cenie poniżej 100 zł tylko na te nie miałem reklamacji. Pewnie mam szczęście. Nie bronię tej akurat firmy, ale naprawdę trudno polecić coś dobrego w takiej cenie. Trust i Manta moim zdaniem odpada, za często "wędrują" do serwisu. --- AT owszem jesli mialbym wybierac miedzy trustem manta a samsungiem oczywiscie wybralnbym samsunga Mnie nie chodzi o wytrzymalosc ! Bo i tak wiem ze do 100 zl czy taka czy taka sie moze zepsuc jest iles tam gwaranji na to Al mi chodzi zeby dobrze chodzila nieskakala w grach itp Manta mowicie ze odpada ale ona ma 800 dpi natomiast samsunga polecacie ale on ponoc ma 400 dpi wiec kurde co wybrac pomocie jutro rano jade kupic mam 50 zl w kieszeni i nie wiem co robic :) ja wyrazilem juz swoje zdanie a4tech modele masz wyzej cena przystepna i firma niezawodna ;) a napewno o niebo lepsza niz jakis trust czy manta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Myszka opyczna nie będzie skakała w grach jeśli będzie chodziła po odpowiednim podłożu. Miałem różne, największy problem był z Logitechem - nie lubił podkładki ani gołego blatu. Wszystkie tanie myszki optyczne najlepiej chodzą na okleinie drewnopodobnej o drobnym wzorze, sprawdzone na kilku różnych modelach (kwestia czułości przetwornika, nie DPI). Między 400 a 800 DPI w przypadku tanich gryzoni nie ma wielkiej różnicy, w porównaniu z Logitechem MX300 każda z nich to śmieć. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A ja powtorze ze za ta cene tylko Microsoft Wheel Mouse Optical ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Myszka opyczna nie będzie skakała w grach jeśli będzie chodziła po odpowiednim podłożu. Miałem różne, największy problem był z Logitechem - nie lubił podkładki ani gołego blatu. Wszystkie tanie myszki optyczne najlepiej chodzą na okleinie drewnopodobnej o drobnym wzorze, sprawdzone na kilku różnych modelach (kwestia czułości przetwornika, nie DPI). Między 400 a 800 DPI w przypadku tanich gryzoni nie ma wielkiej różnicy, w porównaniu z Logitechem MX300 każda z nich to śmieć. --- AT Dzieki ! Dokonalem wyboru w 50 % Bede sie wachal miedzy samsungiem a a4techem :) Pojade jutro do sklepu i zobacze co mi powie gosciu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Myszka opyczna nie będzie skakała w grach jeśli będzie chodziła po odpowiednim podłożu. Miałem różne, największy problem był z Logitechem - nie lubił podkładki ani gołego blatu. Wszystkie tanie myszki optyczne najlepiej chodzą na okleinie drewnopodobnej o drobnym wzorze, sprawdzone na kilku różnych modelach (kwestia czułości przetwornika, nie DPI). Między 400 a 800 DPI w przypadku tanich gryzoni nie ma wielkiej różnicy, w porównaniu z Logitechem MX300 każda z nich to śmieć. --- AT wszystkie optyki beda super chodzic jesli podloze bedzie jednolite a jak bedziesz mial kolorki wzorki itp to lypa bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 niekombinujcie z tymi shitami !!! jak za 49zł jest LOGITECH myszka optyczna czarna 2 przyciski + skrol 800dpi na USB + przejsciówka an PS2+ stery na CD i to nówki !@!! na Allegro ,wyglada jak mx300 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wszystkie optyki beda super chodzic jesli podloze bedzie jednolite a jak bedziesz mial kolorki wzorki itp to lypa bedzieTeoretycznie tak, ale mój stary Logitech był innego zdania 8O lubił gazety, ale tylko czarne (kolorowych nie trawił). Podłoże nie powinno być idealnie gładkie, tylko MX300 (i lepsze) i M$ Optical jakoś sobie radzą w takich warunkach. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ja mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7902 i jestem naprawde bardzo zadowolony. precyzja super, porownywalna z M$ opticalmouse blue, ktora mialem wczesniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7902 i jestem naprawde bardzo zadowolony. precyzja super, porownywalna z M$ opticalmouse blue, ktora mialem wczesniej. A co powiecie o firmie media store ? Bylem w sklepie i gosciu polecil mi ta mysz nie wiem dokladnie jaki model kosztuje 50 zl ma 400 dpi kupic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a moze wez A4tech SWOP3 uzywam jej, jest super zaplacilem za nia 50 zloty http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7898 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a moze wez A4tech SWOP3 uzywam jej, jest super zaplacilem za nia 50 zlotyhttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7898 Dobrze sie spisuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no przeciez napisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Juz po fakcie kupilem creativa za 59 zl jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7902 i jestem naprawde bardzo zadowolony. precyzja super, porownywalna z M$ opticalmouse blue, ktora mialem wczesniej. A co powiecie o firmie media store ? Bylem w sklepie i gosciu polecil mi ta mysz nie wiem dokladnie jaki model kosztuje 50 zl ma 400 dpi kupic ? nie rozumiem was po co zastanawiacie sie nad jakimis nowymi malo wyprobowanymi firmami jak za ta sama cene macie sprawdzone mychy logitecha czy a4techa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...