TanneR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Jak w temacie z tym, że chciałbym żeby był tam jako taki wybór :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zalezy o jakie czesci ci dokladnie chodzi... pozatym NAJTANSZY w cale nie znaczy najlepszy!! Polecam: Gral Media Markt tanio i w miare dobry wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ta zalezy co chcesz kupic, ale raczej gral bedzie najlepszy www.gral.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 A macie tam może jakąś giełdę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 mi też się wydaje że Gral Giełda jest <- możecie coś o niej napisać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja tam nie wiem czy u nas jest gielda. A nawet jak jest to niewiem gdzie, ale chetnie bym sie wybral takze jak ktos wie to niech powie ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Gral rządzi, najlepsze ceny. Polecam ten sklep w Gdyni na rogu Świętojańskiej ze Skwerem Kościuszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja tam nie wiem czy u nas jest gielda. A nawet jak jest to niewiem gdzie, ale chetnie bym sie wybral takze jak ktos wie to niech powie ;]] Ostatnio jak wysiadałem w Oliwie było ogłoszenie że jest giełda komputerowa, ale byłem słabo z czasem i poszedłem dalej, nie wiem gdzie kiedy ani o jakiej porze się odbywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Nom ja chyba pochodze za jakas gielda tzn. bede musial poszukac ;]] Moze bedzie taniej niz w sklepach ;] Swoja droga to szkoda, ze nie zerwales tego ogloszenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wiecie co, w tym Gralu nie jest tak najtaniej, na przecznicy Świętojańskiej na wysokości empiku jest AltComputer, sporo rzeczy jest taniej niż w gralu, zawsze sprzęt możesz oddać i Ci kolesie się znają na rzeczy. Ja polecam AltComputer i tyle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Nom ja chyba pochodze za jakas gielda tzn. bede musial poszukac ;]] Moze bedzie taniej niz w sklepach ;] Swoja droga to szkoda, ze nie zerwales tego ogloszenia ;] jak znajdziecie jakąś giełdę w 3mieście to dajcie znać, też bym się tam wybrał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Panowie, błagam napiszcie coś o tej giełdzie (najlepiej gdzie jest :mrgreen: ) bo za kilka godzin mnie nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Jest,jest,jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co prrawda to nie mój rejon ale znalazłem :D Mcie ludzie linka http://www.gielda.cba.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wiecie co, w tym Gralu nie jest tak najtaniej, na przecznicy Świętojańskiej na wysokości empiku jest AltComputer, sporo rzeczy jest taniej niż w gralu, zawsze sprzęt możesz oddać i Ci kolesie się znają na rzeczy. Ja polecam AltComputer i tyle 8) aha zapomnaielm jest jeszcze jeden fajny sklepik u nas : www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wiecie co, w tym Gralu nie jest tak najtaniej, na przecznicy Świętojańskiej na wysokości empiku jest AltComputer, sporo rzeczy jest taniej niż w gralu, zawsze sprzęt możesz oddać i Ci kolesie się znają na rzeczy. Ja polecam AltComputer i tyle 8) aha zapomnaielm jest jeszcze jeden fajny sklepik u nas : www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Jest,jest,jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co prrawda to nie mój rejon ale znalazłem :D Mcie ludzie linka http://www.gielda.cba.pl/ wow dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 będie ktoś z was jechał na tą giełdę :?: Jak ktoś będzie niech napisze jak było i czy się opłaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 będie ktoś z was jechał na tą giełdę :?: Jak ktoś będzie niech napisze jak było i czy się opłaca :D Ja będe jutro i zobaczy jakie ceny i wogóle. A cha mam nadzieję że dostanę tam jakiś blok wodny. :mrgreen: :mrgreen: nie będe musiał zamawiać :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Byłem tam zimą i jak dla mnie to troche kiszka ta giełda :? jakoś mało ludzi było i sprzętu, ale może teraz, w lato, będzie lepiej :?: I żadnych części od WC nie widziałem :( (skrót WC śmiesznie brzmi :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Na tzw giełdzie byłem pod koniec maja, rzczej szkoda czasu, chyba że ktoś blisko mieszka, z braku innych rozrywek można tam zajść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Na tzw giełdzie byłem pod koniec maja, rzczej szkoda czasu, chyba że ktoś blisko mieszka, z braku innych rozrywek można tam zajść. czyli nic się nie zmieniło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...