Skocz do zawartości
TanneR

Wie ktoś gdzie jest najtańszy sklep komputerowy w Trójmieści

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam nie wiem czy u nas jest gielda. A nawet jak jest to niewiem gdzie, ale chetnie bym sie wybral takze jak ktos wie to niech powie ;]]

Ostatnio jak wysiadałem w Oliwie było ogłoszenie że jest giełda komputerowa, ale byłem słabo z czasem i poszedłem dalej, nie wiem gdzie kiedy ani o jakiej porze się odbywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co, w tym Gralu nie jest tak najtaniej, na przecznicy Świętojańskiej na wysokości empiku jest AltComputer, sporo rzeczy jest taniej niż w gralu, zawsze sprzęt możesz oddać i Ci kolesie się znają na rzeczy. Ja polecam AltComputer i tyle 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom ja chyba pochodze za jakas gielda tzn. bede musial poszukac ;]]

Moze bedzie taniej niz w sklepach ;]

Swoja droga to szkoda, ze nie zerwales tego ogloszenia ;]

jak znajdziecie jakąś giełdę w 3mieście to dajcie znać, też bym się tam wybrał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co, w tym Gralu nie jest tak najtaniej, na przecznicy Świętojańskiej na wysokości empiku jest AltComputer, sporo rzeczy jest taniej niż w gralu, zawsze sprzęt możesz oddać i Ci kolesie się znają na rzeczy. Ja polecam AltComputer i tyle 8)

aha zapomnaielm jest jeszcze jeden fajny sklepik u nas :

www.esc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha zapomnaielm jest jeszcze jeden fajny sklepik u nas :

www.esc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będie ktoś z was jechał na tą giełdę :?:  Jak ktoś będzie niech napisze jak było i czy się opłaca :D

Ja będe jutro i zobaczy jakie ceny i wogóle.

A cha mam nadzieję że dostanę tam jakiś blok wodny.

:mrgreen: :mrgreen: nie będe musiał zamawiać :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem tam zimą i jak dla mnie to troche kiszka ta giełda :? jakoś mało ludzi było i sprzętu, ale może teraz, w lato, będzie lepiej :?: I żadnych części od WC nie widziałem :( (skrót WC śmiesznie brzmi :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi