Kittek Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mogłby mi ktoś, kto ma taką obudowę podać jej dokładne wymiary, i dokładne wymiary płyty bocznej tej obudowy? Czy do tej obudowy dają te zasłonki na przedni panel cd-romu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Scianka boczna 441x407mm (dl x wys:) ). Buda: 480x430x185mm, chyba ze sie pogiela :). Jakie zaslonki? Zaslepki na zatoki 5,25? Sa 4 w komplecie.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 dzieki wielkie, a co do zaslepek to chodzilo mi o te maskujące paneliki na cd-romy, zeby tym białym napędem nie szpeciło przy np. czarnej budzie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No niestety nie ma :(. U mnie paskudnie swieci bialy samsung na tle szarej Nice II. Szczerze mowiac to nie wiem nawet jak takie cos wyglada :oops:. A co bedziesz robil z buda? Moze planujesz okno? Jak tak to daj znac jak ci wyszlo. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 poki co, to planuje kupic taką budę, bo mi sie nieprzeciętnie podoba, tylko nie szarą a czarną. Potem okienko z x3m factory z laserowo grawerowanym znaczkiem, oczywiscie przemalowywanie wszystkich napędów cd, pare kolorowych wiatraczkow katoda i zmiana diodek z tego panelu przedniego z zielonej i czerwonej na żółtą i niebieską, no i wszystkie swiecidelka w srodku obudowy (katoda, wentyle) w kolorach zoltym i niebieskim. w dalszych planach mam zamiar kupic jakiegos lcd i wyciac otwor w przednim panelu (duzo jest miejsca tam na dole) i wstawic go tam. a poki co jestem na etapie zbierania funduszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja mam szara bo mi do monitora pasuje (NEC). Tesz zmienilem te diody z front panelu. Mam biala na power i nieb na hdd. Caly czas obmyslam jakiegos moda i nie moge sie zdecydowac. Na pewno bedzie okno. BTW: Teraz kupil bym chyba bigtowera, bo woda mi sie tu za bardzo nie chce zmiescic :(. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...