BigSpider Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To daj znac jak lukniesz ale jezeli nie ma to zwąła jak cholera w takiej grze MUSI BYC DZWIEK 5.1!! Niestety nie ma.... chyba ze ja slepy juz jestem - mam nadzieje ze nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 To troche głupio w Silent Hill 2 był dzwiek 5.1 a w tym nie ma ciekawe no trudno po prostu gorszy klimat bedzie dzieki BigSpider. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Gierka jest bardzo dobra klimat jest świetny załuje bardzo że nie ma dzwieku 5.1 :( acha i sterowanie takie jakies troche inne nie wiem jak ustawic zeby bylo takie jak w Silent Hill 2 bo nie pamietam juz kaliwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Gierka jest bardzo dobra klimat jest świetny załuje bardzo że nie ma dzwieku 5.1 :( acha i sterowanie takie jakies troche inne nie wiem jak ustawic zeby bylo takie jak w Silent Hill 2 bo nie pamietam juz kaliwszy. Mogliby dac jakiegos patcha. NO tylko problem twki w tym ze nie bylo jeszcze oficjalnej premiery :) ale gierka rzadzi. Szkoda tylko ze Residenty wychodza na tego zasranego tostera (chociaz to mala strata bo sh zawsze mial lepszy klimat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Podzielam zdanie BigSpidera ...ta gierka to kawał dobrej roboty (wiadomo - japońce) mimika twarzy i animacja postaci nie mają sobie równych ..zassałem z netu , wypaliłem na płytkę DVD i na razie poczekam ..mam mało czasu teraz na granie , a tej gry nie chce przejsc "na raty" 8) Ja jestem obecnie w odmieenionym biurze - niezly klimat, pelno krwi na scianach, ta wanna i zwloki na scianie.... jeszcze duzo mi zostalo do przejscia, ale mimo to czekam juz na sh4 :) tylko pewnie niestety wtedy moja karta obecna to bedzie minimum a procek ktory mam teraz na pewno za malo - skoro tak bardzo w porownaniu do 2 czesci wymagania skoczyly. 2 czesc nawet na rivie tnt chodzila i celku 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Własnie dotarłem do Silent Hill przed tym jazda samochodem widzieliscie te krople na szybie majstersztyk wogule gra jest świetna.U mnie pojawiaja sie czarne kwadraciki na włosach postaci ale na Heryl jest wszystko wporzadku tylko na postacich w filmikach u was tez tak moze sie dzieje?? PS.Muzyka miazdzy głowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Własnie dotarłem do Silent Hill przed tym jazda samochodem widzieliscie te krople na szybie majstersztyk wogule gra jest świetna.U mnie pojawiaja sie czarne kwadraciki na włosach postaci ale na Heryl jest wszystko wporzadku tylko na postacich w filmikach u was tez tak moze sie dzieje?? PS.Muzyka miazdzy głowe U mnie zadnych kwadracikow nie ma :) A jesli chodzi o muze to masz tu mala niespodzianke: http://www.silenthill3.it/sh3_soundtrack.shtm Polecam w szczegolnosci utwory: You're not here Please love... love me I want love I want love (studio remix) Milego sluchania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Wlasnie skonczylem cala gre :) moge teraz powiedziec ze jest to jedna z najlepszych gier w jaka mialem okazje zagrac i przejsc calutka :) gierka po prostu wymiata, od grafiki, dzwieki po grywalnosc i fabule (kto nie gral w 1 czesc moze miec niezly mentlik w glowie). No i ta muza i te uczucie strachu - po prostu super. Prawdziwe mistrzostwo ! szkoda ze muza zrzucona do mp3 to juz nie to samo :) chcialbym dorwac clay soundtrack w wavie. A Wy jak daleko jestescie ? jejku ja juz czekam na sh4. Cala ta seria to po prostu mistrzostwo :) japonce jednak robia najlepsze gierki :) pozdrawiam i milych snow zycze :) BTW. Gre skonczylem w 5h i 33min. NIektorzy mowia, ze gra jest za krotka. Moim zdaniem jest doskonale wywazona i w sam raz. Im dluzej sie gra tym czlowiek bardziej sie boimy, lepszy jest klimat i "nierzeczywisty swiat" stworzony przez diabla. Irytuje mnie troche okreslenie "God" do tego stwora i calego tego kwrawego zamieszania. Zastanawia mnie czasem to czy nie za mocno depcze to po mojej religii (najpierw samo okreslenie, a pozniej krwawe sytuacje w kosciele i kaplicy). Aha i glowny boss jest calkiem niezly - nie to co w drugiej czesci co wywolywal usmiech na ustach :) jeszcze raz zachecam wszystkich do gry, bo jest ona warta uwai :) pogracie z 1-2 h to smai to powiecie - im dlaej tym ciekawiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Dla niegrajacych w 1 cześc Silent Hill Ojciec Hether to bohater pierwszej czesci seri. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Kurna sie wkur.... zacoiłem sie w szpitalu mam rozszyfrowac z zagadki kod a brzmi ona tak Press,move 2 right press,move 1 up press,move 2 dawn press,door shall open rozkminił ktos moze prubowałem juz ruznych konfiguracji i lpia juz mnie szlag trafia.Lubi8e sam przchodzic wszystko ale teraz nie mam wyoru :(.Jezeli sie da to moze jakas podpowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Kurna sie wkur.... zacoiłem sie w szpitalu mam rozszyfrowac z zagadki kod a brzmi ona tak Press,move 2 right press,move 1 up press,move 2 dawn press,door shall open rozkminił ktos moze prubowałem juz ruznych konfiguracji i lpia juz mnie szlag trafia.Lubi8e sam przchodzic wszystko ale teraz nie mam wyoru :(.Jezeli sie da to moze jakas podpowiedz?? Niom ja wiem jak to zrobic to proste: tlumaczac po kolei: wcisnij (numeker), przesun o 2 pola w prawo i wcisnij znowu, jedno w gore i znowu wcisnij, dwa w dol rowniez wcisnij. czyli to beda numery 4,6,3,9 jezeli dobrze pamietam rozmieszczenie klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dzięki BigSpider ze ja na to nie wpadłem no ale nic własnie bede podązał do kośćioła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dzięki BigSpider ze ja na to nie wpadłem no ale nic własnie bede podązał do kośćioła. Spx ale szpital odmieniony to jest dopiero jazda :) Kosciol tez jest niczego sobie :) chyba najlepsza czesc z calej serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 No ja zobacze sobie dopiero jutro bo ja gram na zmiane w Silent Hill 3 i w Call Of Duty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Własnie skończyłem cała gre jest świetna czekam na Silent Hill 4 ma wyjśc równocześnie na PC i PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Własnie skończyłem cała gre jest świetna czekam na Silent Hill 4 ma wyjśc równocześnie na PC i PS2. Skąd czerpiesz takie informacje??? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Własnie skończyłem cała gre jest świetna czekam na Silent Hill 4 ma wyjśc równocześnie na PC i PS2. Skąd czerpiesz takie informacje??? Pozdro. Z tego co ja wiem to powstawanie sh4 to tylko plotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Nie to napewno nie plotki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Nie to napewno nie plotki!! No to nie pozostaje nic jak tylko sie cieszyc :) nareszcie rowno z konsolami bedziemy :) ja bym z checia jeszcze ujrzal konwersje residentow na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Residenów ale tych z Gamecube to by była masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 I ja przyłączam się do tej listy życzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyRiUsZ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam Wielki Problem Nie Dzialal Mi SH3 I Sciagnolem Ten Program i Wlaczyl Sie Ustawilem New Game Na Easy Pojawilo SIe Te Demko 2 Sekundy I Res Kompa:( Usunolem All Kodeki I Nie Dziala Dalej Resetuje Mi Kompa POMOZCIE ps:Mam GE FORCA 4 MX 64 mg ram 256 ramu 1.5 gh soundblaster 4 lub 5 (nie pamietam:P) PROSZE POMOCY :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Na Geforcach 2,4MX niechodzi ponieważ nie posiadaja obsługi Shaderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 MILO: przeczytaj na poprzedniej stronie(na 1)...wtedy sproobuj odpowiedziec... pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyRiUsZ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam Ten Program Co Podaliscie na 1 stronie ale inny niz na screenie moze dlatego nie dziala :/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Chomik ale to nie u kazdego pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Mam Wielki Problem Nie Dzialal Mi SH3 I Sciagnolem Ten Program i Wlaczyl Sie Ustawilem New Game Na Easy Pojawilo SIe Te Demko 2 Sekundy I Res Kompa:( Usunolem All Kodeki I Nie Dziala Dalej Resetuje Mi Kompa POMOZCIE ps:Mam GE FORCA 4 MX 64 mg ram 256 ramu 1.5 gh soundblaster 4 lub 5 (nie pamietam:P) PROSZE POMOCY :((( Miałem ten sam problem. Na sterach 52.16. Też ściągnołem ten programa i robłiy się restarty po pojawieniu się planszy ładowania. Znalazlem nawet inny program o nazwie dx8emu. Na tym progu komp sie nie restartował tylko po pojawieniu się planszy ładowania gra wychodziła do windowsa.Już straciłem nadzieje. Ale ściągnołem te drugie zalecane stery troche starsze czyli 45.23 i gierka już chodzi bez problemu :D na obydwu programach. 3d Analyze http://www.3dfxzone.it/files/download/emu_...lyzer-v2.26.exe dx8emu http://www.sportplanet.com/cricket2002/cri...site/dx8emu.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyRiUsZ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 dzieki chlopaki :D działa mi gra :)) swietna grafa swietny klimat :P ciemno w pokoju sh3 odpalony i lecimy:) thx jeszcze raz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 mam MX 440se, wszystko poinstalowałem, gra odpala, wszystko cool gdyby nie jeden szczegół: latarka!!widać jak świeci, ale nie widać światła padającego na różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły!! da rade coś z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Nie chetnie to mowie ale prosze o pomoc w tej grze.Jestem juz w Silent Hill,wyszedlem ze szpitala i pojawil mi sie znaczek ze mam tą lokacje za soba (nie moge tam wrocic).Na mapie mam jeszcze zaznaczone ze jest praca przy Jack Ass czy jakos tak. Z tego co zrozumialem to musze teraz udac sie do jakiegos motelu tylko gdzie on jest? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...