Sir_Yaro Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 mam wersje 2.95 i 5beta i zadaje pytanie... JAK :?: 8O 8O 8O i gdzie... bo za ch**a nie widze.... albo szukam czegos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wyglada to na jakiec celowe zasloniecie jednego drugim i 'always on top' - ciekawa ta skorka do winampa ale widze ze gust swiatowy lekko sie zmienil - ja bym wymiotowal majac taki wyglad jak na tych dwoch screenach - brak kantow, brak czytelnosci (dla mnie) - dla mnie porazka - no i te holdy oddawane xpekish style... ble ps. do tematu - opera, zdecydowanie opera - mozliwosci sa podobne - glowny argument contra operce [zle ladowanie stron] ostatio upadl - do tej pory znam tylko jedna strone ktora sie zle laduje - nie mam zadnych problemow z obrazkiami, animkami itp [spora czesc problemow z tym to robota nadgorliwego firewala czy internet security] od mozilli odgoil mnie interface (i koszmarny klient pocztowy :D) myie to karoseria ferrari z silnikiem (przerdzeiwalym na wylot) od syrenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...