Tomachock Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 witam mam taki procek jak w podpisie na napieciu 1.7v i mam pytanie czy te ustawienie na procka nie wpłyną na jego żywotność bo taki jeden gościu mi mówił że nie wpłyną bo amd robi wszystkie procki z tego samego rdzenia tylko mnożniki fabrycznie daje inne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie martw sie - jak nie spalisz (za wys. temp/napiecie) to na bank pociagnie ladnych pare(nascie) lat ... predzej zmienisz proca niz odczujesz ze zywotnosc tego zmalala ... ;) chlodz go dobrze to wsjo bedzie OK BTW- dopisz sobie "+" w podpisie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jeszcze Twoi prapraprapraprapraprapraprapraprawnuczkowie beda podziwiac jaki to praprapraprapraprapraprapraprapradziadek mial procesor. Sprzedadza go do muzeum techniki, dzieki czemu zapewnia godny byt sobie i kilkudziesieciu kolejnym generacjom Twojej Familii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 TEORETYCZNIE istnieje coś takiego co się zwie DYFUZJĄ TERMICZNĄ PRZYRZĄDÓW PÓŁPRZEWODNIKOWYCH. Ponoc jest to proces długo trwały takze mozesz nie widziec efektów spalenia od razu ale np. po jakims roku proc ci nie wstanie. A teraz PRAKTYCZNIE : nigdy sie z czymś takim nie spotkałem by procek chodził chodził i nagle przestał ni z tego ni z owego. Sam mam nadzieje ze mój AXP z podpisu chodzący w stresie na 60stopniach nie padnie sam z siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja tam dojechalem raz na swym procku do 80 C i 1.95 V i zyje do dzis i ma sie BDB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 gościu mi mówił że nie wpłyną bo amd robi wszystkie procki z tego samego rdzenia tylko mnożniki fabrycznie daje inne :?:lol: :lol: zywotnosc nie spadnie na 100% tylko zeby procek mial zapewnione dobre chlodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja kilka razy mialam na procku po 80-90 stopni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...