pci Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Co sądzicie o tej wersi? Bo z tego co ja widze to sporo się zmjeniła szta graficzna jakieś nowe opcje nowe możliwości ustawień a zaraz zaczne test szybkości:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Miałem i mi się wieszała ciągle. Za to ściagnałem teraz DAPa 5.3.9.4 i chodzi extra, a funkcje oraz wygląd tak jak 7.0 beta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 mi się nie wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja mam i: wyglada lepiej=zajmuje wiecej RAM-u :) i u mnie sie dluzej laduje sa dodane nowe opcje - np. odtwarzanie mptrojek, i chyba filmow (ale po co :?: ) a z szybkością to nie wiem, ale wątpie żeby sie coś poprawiło..jak cos jeszcze zobacze to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...