Psuja Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 :( Padła mi płyta :( Czy jest na Śląsku ktoś kto próbuje naprawiać płyty główne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Czemu nie napisales tego pod swoim "forumowym" nickiem ? Plyt przewaznie nie naprawiaja. Jedynie jak sie daje do reklamacji to oni odsylaja do producenta i przewaznie wymianiaja na nowa bo szkoda sie babrac z tymi mikronami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psuja Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Czemu nie napisales tego pod swoim "forumowym" nickiem ? A jaki to niby miałby być nick :?: A swoją drogą to liczyłem na większy odzew na pytanie. Bardzo się przywiązałem do mojej płytki KT7A Raid :) a na nową mnie nie stać :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :( Padła mi płyta :( Czy jest na Śląsku ktoś kto próbuje naprawiać płyty główne ?Hmm..... a skąd jesteś ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :( Padła mi płyta :( Czy jest na Śląsku ktoś kto próbuje naprawiać płyty główne ?Na ul. Wodnej w Katowicach jest firma Microluc, spróbuj do nich przekręcić. Niestety nie mam tel.. ale powinieneś znaleźć. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 moze jakis zegarmistrz-informatyk ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Raczej jej już nie naprawisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 a dlaczego nie :?: zależy co się stało... może poprostu bios :?: albo siakieś kondensatory, które wystarczy wymienić (miałem tak kiedyś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Czemu nie napisales tego pod swoim "forumowym" nickiem ? A jaki to niby miałby być nick :?: A swoją drogą to liczyłem na większy odzew na pytanie. Bardzo się przywiązałem do mojej płytki KT7A Raid :) a na nową mnie nie stać :cry: a nie chcesz uzywanej ??? kielkac@tlen.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psuja Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem. Właśnie wysyłam płytę do naprawy www.pccenter.pl Ciekawe czy im się uda (i czy mnie się uda - tzn. ile mnie to skrobnie?) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...