Skocz do zawartości
Timm

"Darmowy" ftp na wp??

Rekomendowane odpowiedzi

Uwazam, ze kolejki sa sztuczne i maja na celu zachecenie do wiadomo czego...

Inna kwestia zwiazana w WP to poczta. Czesto wieczorkiem nie moge sie wbic na swoja skrzynke za pomoca Outlooka. Odpowiedz: Konto chwilowo nie dostepne. Pisalem do Pomocy i odpowiedzieli, ze jest tam jakis problem, dotyczy niektorych uzytkownikow (korzystajacych za free zapewne) i cos tam wciaz naprawiaja... A MI SIE WYDAJE, ZE PROBUJA ZNIECHECIC DO DARMOWEJ SKRZYNKI I WPEDZIC W KOMERCYJNA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak uważam.

A co do darmowego eftepa: www.edysk.pl 25mB za free, na zasadzie FTP po porcie 80, zarządzane apletem na stronie. Limit dzienny jest, ale nie pamiętam ile.

Z tym ftp to przydatna informacja... Jednak ja napisalem o ftp wp bo sie niemilosiernie wku... jak chcialem ostatnio dwa razy sciagnac raz chyba okolo 3-4 rano a drugi raz dzisiaj okolo 8 :[. Leca w hu... i tyle. A co do wypowiedzi o poczcie wp za freeko jest dokladnie to samo co na onecie. W sumie to sra... na nich na szczescie zadko z tego musze kozystac :). Ale ja bym proponowal jakas nagonke zrobic na taka bucu... W kilku wiekszych serwisach chocby jak tweak naswielic problem i moze zmienia podejscie z robieniem ludzi najzwyczajniej w hu... Albo zaczas wysylac po 10 maili kazdy aby im zapchac lacze z jakims tekstem adekwatnym do tego co robia :[.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pomyslcie sobie jak to z ich strony wyglada....

Daja wielkie przestrzenie dyskowe, od cholery lacza i praktycznie nic z tego nie maja... Z tego co czytalem 70-90% lacza Wp zajmuje obsluga free kont.

Jaki z tego biznes?

Tak wiec ja im sie w sumie nie dziwie choc IMO to powinni to jakos normalniej rozwiazac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pomysl ile kasy daje im te kilkadziesiat komercyjne %. oczywiscie rozumiem nikt nie chce nic robic za darmo ale mnie wkur... jak chce sprawdzic poczte a tu mi pisze serwis...

Albo potrzebuje cos sciagnac szybko i czekam w sztucznej kolejce. Z PODKRESLENIEM NA SZTUCZNEJ - BO ROZUMIEM NIECH MA PIERWSZENSTWO TEN KTO PLACI ALE TO JEST JAK PIES OGRODNIKA SAM NIE ZJE I DRUGIEMU NIE DA. Masz racje "marnuja" moze i nawet 70%. Ale po pierwsze maja reklame bo mnustwo osob ma konto na onet czy wp to chyba tez sie liczy. Wchodza na ich strone miliony osob a tym samym biora ogromna kase za reklame bo sa popularni - a dla tego bo maja bezplatne serwisy i mnustwo ludzi sie przewija. Ale im ciagle malo to wprowadzili od kilku miesiecy kolejki lub bulenie...

Jesli chodzi o beplatne konta niech wprowadza tygodniowy rozklad kiedy poczta nie bedzie czynna a nie rozklad losowy i yyyy a moze teraz sobie zablokujemy... a moze potem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi