Timm Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zastanawiam sie czy kolejki 24/7 z jakimi mozna sie spotkac na wp sa prawdziwe, czy moze po prostu robia ludzi w hu... sztucznym tlokiem, aby zmusic do zlodziejskiego abonamentu :[:[:[. Jak myslicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Uwazam, ze kolejki sa sztuczne i maja na celu zachecenie do wiadomo czego... Inna kwestia zwiazana w WP to poczta. Czesto wieczorkiem nie moge sie wbic na swoja skrzynke za pomoca Outlooka. Odpowiedz: Konto chwilowo nie dostepne. Pisalem do Pomocy i odpowiedzieli, ze jest tam jakis problem, dotyczy niektorych uzytkownikow (korzystajacych za free zapewne) i cos tam wciaz naprawiaja... A MI SIE WYDAJE, ZE PROBUJA ZNIECHECIC DO DARMOWEJ SKRZYNKI I WPEDZIC W KOMERCYJNA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Też tak uważam. A co do darmowego eftepa: www.edysk.pl 25mB za free, na zasadzie FTP po porcie 80, zarządzane apletem na stronie. Limit dzienny jest, ale nie pamiętam ile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Też tak uważam. A co do darmowego eftepa: www.edysk.pl 25mB za free, na zasadzie FTP po porcie 80, zarządzane apletem na stronie. Limit dzienny jest, ale nie pamiętam ile. Z tym ftp to przydatna informacja... Jednak ja napisalem o ftp wp bo sie niemilosiernie wku... jak chcialem ostatnio dwa razy sciagnac raz chyba okolo 3-4 rano a drugi raz dzisiaj okolo 8 :[. Leca w hu... i tyle. A co do wypowiedzi o poczcie wp za freeko jest dokladnie to samo co na onecie. W sumie to sra... na nich na szczescie zadko z tego musze kozystac :). Ale ja bym proponowal jakas nagonke zrobic na taka bucu... W kilku wiekszych serwisach chocby jak tweak naswielic problem i moze zmienia podejscie z robieniem ludzi najzwyczajniej w hu... Albo zaczas wysylac po 10 maili kazdy aby im zapchac lacze z jakims tekstem adekwatnym do tego co robia :[. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ale pomyslcie sobie jak to z ich strony wyglada.... Daja wielkie przestrzenie dyskowe, od cholery lacza i praktycznie nic z tego nie maja... Z tego co czytalem 70-90% lacza Wp zajmuje obsluga free kont. Jaki z tego biznes? Tak wiec ja im sie w sumie nie dziwie choc IMO to powinni to jakos normalniej rozwiazac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ale pomysl ile kasy daje im te kilkadziesiat komercyjne %. oczywiscie rozumiem nikt nie chce nic robic za darmo ale mnie wkur... jak chce sprawdzic poczte a tu mi pisze serwis... Albo potrzebuje cos sciagnac szybko i czekam w sztucznej kolejce. Z PODKRESLENIEM NA SZTUCZNEJ - BO ROZUMIEM NIECH MA PIERWSZENSTWO TEN KTO PLACI ALE TO JEST JAK PIES OGRODNIKA SAM NIE ZJE I DRUGIEMU NIE DA. Masz racje "marnuja" moze i nawet 70%. Ale po pierwsze maja reklame bo mnustwo osob ma konto na onet czy wp to chyba tez sie liczy. Wchodza na ich strone miliony osob a tym samym biora ogromna kase za reklame bo sa popularni - a dla tego bo maja bezplatne serwisy i mnustwo ludzi sie przewija. Ale im ciagle malo to wprowadzili od kilku miesiecy kolejki lub bulenie... Jesli chodzi o beplatne konta niech wprowadza tygodniowy rozklad kiedy poczta nie bedzie czynna a nie rozklad losowy i yyyy a moze teraz sobie zablokujemy... a moze potem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...