darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 problem polega na tym ze udostepniam neo dla 4 kompow....... wszystko jest ok tylko z polaczeniem bowiem neo laczy mi sie przez kerio........ lecz gdy swojego kompa wylaczam na noc to rano na serverze pisze ze urzydkownik zostal odlaczony od uslugi:( jak skonfigurowac w kerio tak aby laczyl sie z netem odrazu jak sie rozlaczy....... i jak raz na zawsze wylaczyc aby sie nie wlaczal panel do neostrady z polaczeniem...........usowalem z startupa ale to nic nie dalo....... prosze was o pomoc szczegolnie z tym automatycznym polaczeniem po rozlaczeniu z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 w winroute jest gdzies opcja "reconnect on failure", poszukaj i uaktywnij. a co do panelu.... po prostu go odinstaluj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 w kerio w interface identification w dialing settings w neo mam takie opcje connection optioons manual hangup if able 10 minutes(zaznaczone on demand(to mam ustawione) radial when busy 3 times(zaznaczone persistent reconnect if line is dropped(nie zaz) i custom i co tu trza ustawic........ a co do panelu to jak go odinstaluje to jak bede mogl sie laczyc z neo??? jak bedzi odinstalowane.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 prosze odpowiedziec bo mi zalezy na czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hejjjjj pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zaznacz persistent - ta opcja utrzymuje lacze non stop w polaczeniu, w razie rozlaczenia albo rtestartu kompa automatycznie polaczy neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a jak poradzic sobie z panelem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ok z persistentem wydaje mi sie ze jest dobrze...... a jak wywalic ten panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Boze.... panel sterowanie -> dodaj/usun programy -> COS TAM Z NEOSTRADA -> usun..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no ok ale czy ja jak to usune to nie odinstaluje sie cala neo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jezeli nawet to co :?: wrzucasz plytke, instalujesz same sterowniki od modemu, a reszte w kerio tak jak masz teraz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ok thx noose :D odinstalowalem i zostaly tylko stery do sagemu i chodzi lux:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 prosze bardzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Nie chce zakładać nowego topicu ale mam tesh Kerio przez które udostępniam net ... i mam pytanie w jaki sposób można na Kerio zrobić przekierowywanie portów ??? Czy ktoś może mi pomóc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...