KrokodyL Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jak w temacie, mam problem z filmami puszczanymi z tvout. Włącze film w VPlayerze na 640x480x16 60Hz (na innych ustawieniach to samo) to na telewizorku tylko napisy widać i muzyczka leci. Nie mam żadnego programu wspomagającego, np.TVTool. Aha, wszystko inne chodzi piknie, nawet visualizacje z Winampa5 na w/w ustawieniach. Pozdrowienia, i z góry dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Przestawiles system na PAL-B w trakcie odtwarzanie filmu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ale gdzie, w telewizorze, czy w kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a ja mam pytanko : dlaczego mam czarno-biały obraz w telewizorze na tv - out ( karta GF4 Ti 4200 ) ????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...