Skocz do zawartości
ayem

EHEIM Compact 1000

Rekomendowane odpowiedzi

jakos przeoczyłem ten watek ale mam do kilku dni tego compat 1000 jest to moja pierwsza pompka do wc wiec trudno mi ocenic ale jest dosc cicha lekkie buczenie(takie basowe) i przenosi wibracje-u mnie jest zwieszona w polemniki z plastyku 4,8L nie dotyka scianek wiec gdzies musi drgania przenosic-ida na wąż i wieczko. Co do wydajnosci to tez nie mam prównania wiec trudno mi cokolwiek oceniac. Jesli macie jakies uwagi/pytania chetnie odpowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakos przeoczyłem ten watek ale mam do kilku dni tego compat 1000 jest to moja pierwsza pompka do wc wiec trudno mi ocenic ale jest dosc cicha lekkie buczenie(takie basowe) i przenosi wibracje-u mnie jest zwieszona w  polemniki z plastyku 4,8L nie dotyka scianek wiec gdzies musi drgania przenosic-ida na wąż i wieczko.

Potwierdzam to spostrzezenie, mam aquaela 1500 podwieszonego na wezu wylotowym ciasno wpasowanym w wieczko. Jesli podniose pokrywke i przytrzymam w rekach zmniejsza sie halas. Takze bardzo duzy od zamocowania pompki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety na zoosfera Eheim 1000 Compact będzie dostępny dopiero po 20 grudnia!!! Tak przynajmniej odpisał mi gosciu ze sklepu podpierając się wiadomością od jedynego dystrybutora w Polsce. :cry:

:x :x Niedobrze, trzeba brać MJ1000 :( A tak fajnie miało być... No chyba że ktoś wie, gdzie można jeszcze kupić tego Compacta, to bardzo bym był wdzięczny za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem maila do Eheim.pl w sprawie Compact 1000 i jego dostępności lecz niestety nie odpisali.Kupiłem 600 czekać aż do Świąt to trochę za długo zwarzywsz że mój aquel zaczyna powoli siadać, chodził 1,5 roku to i tak długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi