ayem Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ale ja mowie o litrazu :] a porownywac 600 do 1500 to tak troche dziwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 jakos przeoczyłem ten watek ale mam do kilku dni tego compat 1000 jest to moja pierwsza pompka do wc wiec trudno mi ocenic ale jest dosc cicha lekkie buczenie(takie basowe) i przenosi wibracje-u mnie jest zwieszona w polemniki z plastyku 4,8L nie dotyka scianek wiec gdzies musi drgania przenosic-ida na wąż i wieczko. Co do wydajnosci to tez nie mam prównania wiec trudno mi cokolwiek oceniac. Jesli macie jakies uwagi/pytania chetnie odpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 robił ktoś testy wydajności tych pompek compact 600 i 1000 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 jakos przeoczyłem ten watek ale mam do kilku dni tego compat 1000 jest to moja pierwsza pompka do wc wiec trudno mi ocenic ale jest dosc cicha lekkie buczenie(takie basowe) i przenosi wibracje-u mnie jest zwieszona w polemniki z plastyku 4,8L nie dotyka scianek wiec gdzies musi drgania przenosic-ida na wąż i wieczko.Potwierdzam to spostrzezenie, mam aquaela 1500 podwieszonego na wezu wylotowym ciasno wpasowanym w wieczko. Jesli podniose pokrywke i przytrzymam w rekach zmniejsza sie halas. Takze bardzo duzy od zamocowania pompki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Niestety na zoosfera Eheim 1000 Compact będzie dostępny dopiero po 20 grudnia!!! Tak przynajmniej odpisał mi gosciu ze sklepu podpierając się wiadomością od jedynego dystrybutora w Polsce. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 z eheim.pl mozna kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 tylko popatrz na cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Niestety na zoosfera Eheim 1000 Compact będzie dostępny dopiero po 20 grudnia!!! Tak przynajmniej odpisał mi gosciu ze sklepu podpierając się wiadomością od jedynego dystrybutora w Polsce. :cry: :x :x Niedobrze, trzeba brać MJ1000 :( A tak fajnie miało być... No chyba że ktoś wie, gdzie można jeszcze kupić tego Compacta, to bardzo bym był wdzięczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Napisałem maila do Eheim.pl w sprawie Compact 1000 i jego dostępności lecz niestety nie odpisali.Kupiłem 600 czekać aż do Świąt to trochę za długo zwarzywsz że mój aquel zaczyna powoli siadać, chodził 1,5 roku to i tak długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 dostawa do polski z tego co wiem bedzie przed swietami, wtedy pojawia sie pewnie w wiekszosci sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...