querke Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam ... Mam maly problem Podczas pracy windowsa xp +SP1 resetuje mi sie komputer ale [nie wlacza sie sie scandisk] hmmm i nie wiem co sie dzieje dlaczego mi sie resetuje PC.... Mam zainstalowana latke do Blastera skanowalem dysk Nortonem 2003 i FixBlastem i nie wiem co sie dzieje prosze o pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 1. sprzet krecony ? 2. jaka zasilka ? 3. jakie napiecia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 sprawdz zasilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 przeskanuj pamieci i zobacz czy nie maja błedów. nasteponie ustaw to: moj komputer>properties>advanced>start up and recovery i odznacz auomatyczne uruchamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 przeskanuj pamieci i zobacz czy nie maja błedów. nasteponie ustaw to: moj komputer>properties>advanced>start up and recovery i odznacz auomatyczne uruchamianie Mam podobny problem ok ale czym przeskanować ram?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Prime , memtest i dwa programiki dos ale nie znam ich nazw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...