Skocz do zawartości
DrSour

Trackmania (beta demo)

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie na tyle sie spodobala, ze na kazdej trasie (w solo/race) probuje uzyskac zloty medal, dzieki czemu jestem juz w 10 planszy. I mnie sie nie nudzi (ale to zalezy od osoby).

Chce jeszcze podkreslic ze to Beta Demo. Nie wiem co bedzie w pelnej bo dopiero dowiedzialem sie o tej gierce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobylem dzis tą gierke w pelnej wersji i jest niezła, grafika otoczenia spoko, samochodziki tez (zniszczenia fajne) tylko mam problem bo nie wiem jak grac zeby byly wyscigi na kilka samochodów (na single)

Biore play a challenge i nie mam nic tam do wyboru.

Jeszcze nie wiem czy aby przejsc na series > race do nastepnych rajdów (przeszedlem 2 x 8 rajdów, race A i race B) trzeba przejsc wszystko na złotych medalach? Jezeli tak to bedzie trudno :)

Gierka spoko bo lekka (256MB nie rip, po wypakowaniu bin 700mb)

Jak ktos ma gierke i sie troche z nią juz obeznał to niech odpowie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobylem dzis tą gierke w pelnej wersji i jest niezła, grafika otoczenia spoko, samochodziki tez (zniszczenia fajne) tylko mam problem bo nie wiem jak grac zeby byly wyscigi na kilka samochodów (na single)

Biore play a challenge i nie mam nic tam do wyboru.

Jeszcze nie wiem czy aby przejsc na series > race do nastepnych rajdów (przeszedlem  2 x 8 rajdów, race A i race B) trzeba przejsc wszystko na złotych medalach? Jezeli tak to bedzie trudno  :)

Gierka spoko bo lekka (256MB nie rip, po wypakowaniu bin 700mb)

Jak ktos ma gierke i sie troche z nią juz obeznał to niech odpowie.

Pozdro

673928[/snapback]

Masz moze linka do pelnej werski tej gry, hmmm.

Bo mam cos z torrenta, ale ... nie wiem czy bedzie chodzilo. Szukam pewniaka. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi