DrSour Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Graliscie juz w to demko? Calkiem mi sie spodobalo i dlatego pisze. Zagrajcie i powiedzcie co o tym myslicie A tu link: http://www.gamershell.com/news_BTrackmania...BBetaDemo.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja wlasnie zasysam. Jak sciagne to zdam relacje :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 OK. Oto moje relacje: Gra jest nawet nawet ale szybko sie nudzi, lecz jesli ktos chce sie zajac czyms przez 15 minutek to niech se sciagnie :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mnie na tyle sie spodobala, ze na kazdej trasie (w solo/race) probuje uzyskac zloty medal, dzieki czemu jestem juz w 10 planszy. I mnie sie nie nudzi (ale to zalezy od osoby). Chce jeszcze podkreslic ze to Beta Demo. Nie wiem co bedzie w pelnej bo dopiero dowiedzialem sie o tej gierce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Wlasnie pogralem w multiplayer i stwierdzilem ze ta gra jeszcze bardziej mi sie podoba. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wiesz kazdy ma inny gust :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wiesz kazdy ma inny gust :) No coz, tak bywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zdobylem dzis tą gierke w pelnej wersji i jest niezła, grafika otoczenia spoko, samochodziki tez (zniszczenia fajne) tylko mam problem bo nie wiem jak grac zeby byly wyscigi na kilka samochodów (na single) Biore play a challenge i nie mam nic tam do wyboru. Jeszcze nie wiem czy aby przejsc na series > race do nastepnych rajdów (przeszedlem 2 x 8 rajdów, race A i race B) trzeba przejsc wszystko na złotych medalach? Jezeli tak to bedzie trudno :) Gierka spoko bo lekka (256MB nie rip, po wypakowaniu bin 700mb) Jak ktos ma gierke i sie troche z nią juz obeznał to niech odpowie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurand_20 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Zdobylem dzis tą gierke w pelnej wersji i jest niezła, grafika otoczenia spoko, samochodziki tez (zniszczenia fajne) tylko mam problem bo nie wiem jak grac zeby byly wyscigi na kilka samochodów (na single) Biore play a challenge i nie mam nic tam do wyboru. Jeszcze nie wiem czy aby przejsc na series > race do nastepnych rajdów (przeszedlem 2 x 8 rajdów, race A i race B) trzeba przejsc wszystko na złotych medalach? Jezeli tak to bedzie trudno :) Gierka spoko bo lekka (256MB nie rip, po wypakowaniu bin 700mb) Jak ktos ma gierke i sie troche z nią juz obeznał to niech odpowie. Pozdro 673928[/snapback] Masz moze linka do pelnej werski tej gry, hmmm. Bo mam cos z torrenta, ale ... nie wiem czy bedzie chodzilo. Szukam pewniaka. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 lol tu sie nie daje linkow do pelnych wersji, chyba forum pomyliles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Pozatym cracka nie ma tak jak i do splintera więc pozostaje sklep :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Pozatym cracka nie ma tak jak i do splintera więc pozostaje sklep :lol2: 1649340[/snapback] jest jeden sposob zwiazany z usb ale nie bede sie wypowiadal bo nie wolno :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Masz moze linka do pelnej werski tej gry, hmmm. Bo mam cos z torrenta, ale ... nie wiem czy bedzie chodzilo. Szukam pewniaka. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam 1647728[/snapback] ja ma linka ... prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 jest jeden sposob zwiazany z usb ale nie bede sie wypowiadal bo nie wolno :> 1649804[/snapback] Zgadzam się. Splinter podobno przez USB działa ale czy trackmania też to nie wiem. Zadnej tak nie sprawdzałem. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...