stranger Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ponieważ nie dawno kupilem ta krte chciałbym sie podzielic wrazeniami z uzytkowania tej karty, moze to nie ktorym osobom pomoze w wyborze dobrej karty dodam ze do tej pory bylem posiadaczem jedynie kart nvidi, przejscie na ati nie bylo prosta decyzja, ale bylo warto samo zoptymalizowanie systemu, sterownikow i ustawien karty troche mi zajelo - koncowy efekt wiecej niz zadowalajacy, jedynym minusem ktory mie denerwuje to wiatraczek troche glosny....ale za to podswietlony:-) nie bede podawal wynikow 3dmarkow bo nie odzwierciedlaja one chyba wydajnosci karty podam wyniki fps w grach każda z wymienionych gier ustawiona na 1024x768, właczone wszystkie możliwe detale, anizo i antyaliasing rowniez -ut 2003 nie spada ponizej 60 fp trzyma sie przewaznie na 90 -colin3 nie spada ponizej 70 trzyma sie przewaznie 90 -doom3 beta nie spada ponizej 40 fps przewaznie 60 (high quality) wyglada cudownie -rtcw, mohaa powyzej 100 nonstop -mafia 50-70 -hl2 beta 30-200 przewaznie kolo 60 ps. cena mojej karty w www.esc.pl 1420 zl i uwazam ze to swietny zakup za ta cene, bo jest to karta wydajnoscia zblizona do 9700pro ktory jest srednio o 300 zl drozszy, a dodatkowym atutem jest to ze kreci sie na 9800 pro bez problemowo - przynajmniej u mnie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No coz wypada tylko pogratulowac wyboru 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A czego się spodziewałeś?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 brat ma 9700 pro(hercules) na k7t turbo od msi plycie i 512 mb na sdram-ach same problemy, w cs gdzie gra prawie zadnych wymagan nie ma przy zadymie spada mu do 30 fps, w colinie 3 ma moze z 10 fps wszystkie stery instalowal i wszystkie chodza tak ze idz pan w ch.. szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 brat ma 9700 pro(hercules) na k7t turbo od msi plycie i 512 mb na sdram-ach same problemy, w cs gdzie gra prawie zadnych wymagan nie ma przy zadymie spada mu do 30 fps, w colinie 3 ma moze z 10 fps wszystkie stery instalowal i wszystkie chodza tak ze idz pan w ch.. szkoda gadac Chyba nie sądzisz, że to wina karty :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 brat ma 9700 pro(hercules) na k7t turbo od msi plycie i 512 mb na sdram-ach same problemy, w cs gdzie gra prawie zadnych wymagan nie ma przy zadymie spada mu do 30 fps, w colinie 3 ma moze z 10 fps wszystkie stery instalowal i wszystkie chodza tak ze idz pan w ch.. szkoda gadac karta jest na 100 % sprawna :) winowajca to sdram :)[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 pfff kubasik zastanow sie zanim napiszesz takie pierdy ;] czepiacie sie sdramu nie wiadomo po co, to nie problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 pfff kubasik zastanow sie zanim napiszesz takie pierdy ;] czepiacie sie sdramu nie wiadomo po co, to nie problem. co bys ty typował w takim razie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja mam R97 od herca i nie mam żadnych problemów - no może 1 że się kręci tylko do poziomu R98P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...