benek Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 :?: czy ktos wie gdzie mozna nabyc w Warszawie blache miedziana o tej grubosci 0.5mm (lub zblizonej np 0.6mm) - pytam o "sklep" pewniaka (adres) w ktorym jest na 100%:!: bo wszedzie widzialem najciensze 1mm :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 pochodz po firmach co robia rynny miedziane , kupisz tam na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 metale kolorowe kafra skrzyzowanie sokratesa z wolczynska na przeciwko mc donaldsa bielany kiedys tam kupowalem 0.6 zadzwon pod 913 i dowiedz sie o numer, ja zgubilem :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 warszawska hurtownia miedzi na wilenskiej (po lewej stronie jadac od wisly) - jesli zadzwonisz i zamowisz wczesniej to przytna ci odpowiedni wymiar - maja bloki miedzi i blachy telefon niestety z panoramy firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 metale kolorowe kafra ... zadzwon pod 913 i dowiedz sie o numer, ja zgubilem :[ ja znam nawet strone http://www.kafra.profnet.pl/ :P ale tam tez w ofecie jest od 1mm :( chyba ze maja ciensze ale nie ma ich w ofercie :!: nic widze ze trzeba bedzie obdzwonic wszystkie firmy w Wa-wie :? dzieki wszystkim za odpowiedzi i sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zadzwon do kafry ja kupowalem ta blahe co prawda juz jakis czas temu, czyli kolo marca, ale.... moze maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 benek chyba radiatora nie robisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...