finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jak to wygląda śmigło łożysko sprężyna obudowa łożysko zawleczka czy śmigło łożysko obudowa sprzężyna łożysko zawleczka bo trze mi i nie wiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Spreżyna w wiatraku? Zawleczke to masz w granacie. Ja w zadnym swoim papscie nigdy nie widzialem zadnych zawleczek. Poza tym o jaki przekroj Ci chodzi? Kolejnosc podajesz w pionie czy w poziomie. Specjalnie nic nie mozna z tego zrozumiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A ja tak sie podepne pod temat, co to jest wogole ten PAPST?? ;p domyslilem sie ze chodzi o co z wentylatorem ale nei wiem zabardzo co ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ludzie, nie zadawaj glupich pytan! http://forum.purepc.pl/search.php www.papst.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 papsy mają zawleczki ale 120 na pewno są dziwne ale są a sprenzynka jest :> przekrój poziomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Sprezynka? Rozbieralem swoje, ale nigdy zadnej sprezyny nie widzialem. Zawleczki tym bardziej. Gdzie ona ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hehe 4312l jest sprężynka i zawleczna na dole ale pytanie coś mi trze a nie wiem co :< chyba górne łożysko trze o ośke przy mosowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jaka zawleczka? Zawleczka to jest kawalek precika z klipsem, ktory wchodzi w otwor trzepienia. Moze chodzi Ci o Segera? O co ma trzec to lozysko? Trzepien? A tak na koniec, blagam, przeczytaj to http://wiem.onet.pl/wiem/011d08.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 :< nie wiem co to sager ale to zawleczka taki klips od spodu ale już rozwiązalem problem przez wymiane łożysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nie Sager tylko Seger, a dokladnie pierscien Seger'a. Wyglada to jak pierscien z tym, ze jest on przeciety. Na koncach rozciec sa takie "różki", zeby mozna bylo w miare bezpiecznie ten pierscien zdjac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...