Mateoosh Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mam problema. Mam kilka filmikow nakreconych apartem ktory byl trzymany pionowo. Więc filimiki są przekręcone o 90 stopni. Jak to kurde odkręcić ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nie mam pojęcia jak to zrobić, ale któreś starsze detonatory pozwalały na zmiane orientacji wyświetlanego obrazu. Możesz też obrócić monitor o 90 stopni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 w dentklach mozna zmienic i jak puszczas filmik to w tray-u wyswietla sie jakis tam element od chyba XVIda albo od NIMO, tam mozna zmienic orientacje(Flip output i Flip Input) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A nie ma jakiegos progza do obrobki w ktorym mozna to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no to w tych sterach mozna! a co do progza to nie wioem zobacz na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A nie ma jakiegos progza do obrobki w ktorym mozna to zrobic?? VirtualDub :] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zainstaluj filtr DivX G400. W trayu koło zegara pojawi się mały ekranik W CZASIE ODTWARZANIA filmu i tam między innymi bedzie opcja rotacji filmu. Napewno ci pomoże !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Virtual Dub moze Ci go ladnie ustawic. Jest tam filtr "rotate". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zainstaluj filtr DivX G400. W trayu koło zegara pojawi się mały ekranik W CZASIE ODTWARZANIA filmu i tam między innymi bedzie opcja rotacji filmu. Napewno ci pomoże !!!!no i o to mnie chodzilo:) koniec topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 THX 4 All :D. Się udało :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...