Lama Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 po kilku dniach od zainstalowania catalistow 3.8 monitor zaczal sie kaszanic, zaczal sie wylaczac podczas pracy na pare sekund, dzis jak przed chwila wlaczalem kompa wlaczyl sie, zapalilo sie zielone swiatelko, a po chwili bylo zolte i nic sie nie dzialo, sprawdzilem kompa u kumpla i all bylo ok, wiec to na bank cos z monitorem, zainstalowalem u niego catalisty 3.7, wrocilem do siebie i znow to samo. Wyjalem kabel monitora z kompa i pojawil sie napis ze nie ma sygnalu, wlazylem jeszcze raz, uruchomilem kompa i monitor zadzialal... ale po chwili znow na kilka sekund "przeszedl w stan spoczynku" i nie wiem czy cos z kablem czy z monitorem? A czy to prawda ze te catalisty "pala" monitory ? bo jak tak to ja pier... monitor to PHILIPS 107 T4 17' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak to prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak to prawda Moze jakies konkretne argumenty? I skad taka informacja? Ja uzywam catalystów 3.8 i narazie moj MAG chodzi bez zarzutow :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak to prawda Podobno prawda, ale tyczy sie to tylko monitorów LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 8O pierwsze slysze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja w to nie wierze :P wycofali by te stery jakby palily monity a jak by to ktos udowodnil ati to maja przesrane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja w to nie wierze :P wycofali by te stery jakby palily monity a jak by to ktos udowodnil ati to maja przesrane :P Dokladnie jestem tego samego zdania :] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 poprostu miales pecha i ci padl monitor w tym czasie co zainstalowales mniej wiecej castale i to niczyja wina a to ze cos sie dzialo z 3.8 i monitorami to bylo o tym pisane i wyszlo ze to jakis jeden konkretny model profesjonalnego Lcd i cos naladowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zapraszam do czytania oraz to. Z tego wynika ze to nie cat. 3.8 popsuly Ci szkielko.....znaczy monitor. Linki pochodza ze strony www.Rage3d.com :) , dodam ze sam smigam na Cat. 3.8 i moim NECiem nic sie zlego nie dzialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Dla mnie informacja że Catalysty 3.8 coś psują to jakiś stolec. 1) Mierze na stałe termometrem temperature mojego R350 i nie widze roznicy pomiedzy 3.7 a 3.8 2) Monitor jakos tez nie wyglada mi na spalony, nie ma żadnych problemów z odświeżaniem, a i cieplejszy nie jest co już jest totalna bzdura. 3) kazda dobra plotka puszczona przez nvidie jest dobra by dokopać ati ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja nie jestem przekonany, że to tylko plotka http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47853 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nie wiem czy tylko u mnie taki byl objaw ale w 3d mark01 w high polygon count nie widac ciemi tych smokow i namiotow z nowymi sterami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak to prawda Podobno prawda, ale tyczy sie to tylko monitorów LCD. bzdura :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...