Skocz do zawartości
stranger

grill na wentyl z postacia z cs'a

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jak chcesz to mogę ci takie coś wyciąć w plexi/drewnie/aluminium oczywiście nie laserowo ale jakość niewiele gorsza musiał byś mi tylko przesłąć jakiś rysunek w skali 1:1 jak ty chcesz żeby to wyglądało - czas realizacji jakieś 3 dni + 3 dni na przesyłkę koszt - do uzgodnienia. Zastanów się i odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do tej pory spotkałem sie z takimi grallami tylko na niemieckich stronach

nie mam nawet skad ci dać wzor takiego grilla

a wycinales juz grille?

zapraszam na sunbeamtech.pl - grill te mamy :) duuzo kolorow :)

Nie widze Twoje GG: więc się tutaj spytam (nie lubie privów) , macie na sprzedasz tą bude na stronie głównej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;o czymn to wyciąłęś?? a w czym ciąłeś?? to jest jakiś metal czy po prostu kawałek drewna ospreyowany na chrom?? albo plexa?? wyszło to naprawde bardzo ładnie!! Może też sobie spróbuje takie coś wykombinować tylko nie wiem czy dremel do tego wystarczy ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do tej pory spotkałem sie z takimi grallami tylko na niemieckich stronach

nie mam nawet skad ci dać wzor takiego grilla

a wycinales juz grille?

zapraszam na sunbeamtech.pl - grill te mamy :) duuzo kolorow :)

Nie widze Twoje GG: więc się tutaj spytam (nie lubie privów

Uzywaj PW lub GG, to forum publiczne, nie miejsce tu na takie gadki :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dremelem chyba nie da rady

probowalem i wyszlo srednio- na poczatku mialem problemy z za wysokim rpm bo przy 11k mi plastik topilo a to niestety bylo minimum w moim einhellu. Potem probowalem jakos to opanowac i sie jakos udalo i mozna powiedziec ze doszlem do perfekcji :D a potem zalatwilem sobie transformator i nie bylo juz problemu! ale efekt i tak jest slabszy!! moze za malo sie staralem?? ile czasu zajelo ci ciencie??? mi ok 3h a nadal nie wiem w czym wycinales???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do MicroMastera 

wycinalem pilką włoskową - 11zł za jakieś 10 sztuk 

dremelem chyba nie da rady

tak jak tu napisałem wycinałe piłką włoskową takie małe coś co idzie w rękach jak laser. Ja ten gril wycinałem jakieś 1,5h ale ja mam jako tako wprawe więc sądze że tobie by to zajeło jakieś 2-2,5 h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi