PoGo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 http://www.pogo.friko.pl/thps4.jpg :? Czy te artefakty są wynikiem grzania sie karty? :roll: Niby jak na Herculesa to zegary jakie mam nie powinny sprawiać kłopotu. Jak uruchomie ponownie winde i włącze jeszcze raz gre to nie ma problemu z obrazem. Ale często się właśnie zdażaja takie krzaczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nie, mi to nie wyglada na artefakty z OC, to raczej jakies bledy w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a mi to wyglada na przekrecenie pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a jak w innych grach ?? sprobuj przeinstalowac tonego moze pomoze watpie zeby to bylo spowodowane przez podkrecanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 to jest na 100 % przekręcenie pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 u mnie dokładnie takie same artefakty pojawiają się jak przesadzę z podkręcaniem karty graf. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Krzaczki sa niezależne od gry. W każdej mi sie pojawiają. "przekręcenie pamięci" hmmm... nie wydaje mi sie żeby miał jakoś kosmicznie sprzęt podkręcony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...