szogo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam Mam ksiazke do Elektroniki w PDF i chcialem ja przerobic do Worda..zagoglowalem, sciagnalem programik solidconverterpdf no i przekonwertowalem...ale po konwersji 40 stron zrobilo 280 i co lepsze to tam nic nie ma...Czy da sie przekonwertowac pdf do worda? czy moze da sie ale wiecej z tym zachodu ze moze nie ma sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 FineReader 6 lub 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Qrcze...zaisntalowalem to odpalilem przeczytal mi tego pedefa..gdy chce zapisac to mi wyskakuej blad No recognized pages among the selected pages. Czyli ze niby nie rozpoznał stron posrod tych zeskanowanych...wiesz morze co trzeba zrobic? EDIT Ok jush mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A jeszcze jedno...finereader nie rozpoznaje polskich czcionek nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A jeszcze jedno...finereader nie rozpoznaje polskich czcionek nie? NIE ! Fine reader super rozpoznaje polskie czcionki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No racja ..doinstalowalem jezyk Polski i dziala :) Dzieki wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...