wajus! Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 na tej konfiguracji co niżej w 3d marku00 mam 8500 (Bez aa) w rozdzielczosci 1024x768 reszta na maxa jest to duzo i spoko z aa x2 mam 7900 a z aa x 4 6500 ale w unreal tournament w d3d i ustawione wszystko na max(w preferences tez) mam tylko 40 fpsów w porywach natomiast po przejsciu w opengl mam 120(i w opcjach mam aa ustawione na x8 ) Strasznie dziwna sprawa bo jak przelacze aa na x4 w d3d i zpuscze unreala to i tak ruznicy niewidac jakby wogule te aa niedzilalo pozatym koles mój ma tez gainwarda g4- i ma ten sam problem i tyle samo fpsów co ja. Kombinowalem- nowy system zinstalowalem wszystkie update windy i biosu , rózne detonatory i wogóle zrobilem chyba wszystko wiec pisze na tym forum moze mi ktos pomoze z was. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 W unrealu kupeje d3d. Problemy byly tez z opengl ale w pierwszym unrealu, poprostu nie dziala jak powinien (mnostwo bugow, brak textur). Poprostu engine byl tworzony z mysla o glide pod voodoo. Widocznie cos z tego zostalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 czekam na opinie innych uzytkowników a zwlascza posiadaczy kart gainward gf4ti jak i 3 ti piszczie co uwas sie dzieje i ile macie klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...