TyBiAs Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Czy ktos mial jakies stycznosci z ta pompka??? Parametry prezentuja sie lepiej niz dobze: 2000l/h 30W przy cenie 160 zl(w MCS) to mysle ze sie oplaca. Tylko nie wiem jak jest z glosnoscia... no i jest troche duza. Przymierzam sie do kupna jej i bylbym wdzieczny za jakies porady. POZDRO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 we wrocławiu jest hurtownia aquaszuta ja tam kupiłęm swojego pierwsze 600l za 25zł te były po 130zł kiedyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja ją mam... i chce się jej pozbyć... do wc się kompletnei nie nadaje.. pod większym obciążeniem charczy niemiłosiernie, do tego na inline w brew ppozorom sie nie nadaje bo sika na połączeniu korpusu z obudowa wirnika a w zanużeniu 30w to gotuje wode.... nie popełniaj mojego błędu ;p IMO popmka ogrodowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 No i jeszcze jedna informacja. U producenta Aquaszut na Opolskiej (chyba) nie prowadzą już sprzedaży detalicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...