Skocz do zawartości
zembol

Redon 9100 SuperGRace

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie ten http://sklep.tweak.pl/index.php?js=1&kod=GRSG9164DTD czy warto go brac , i albo mi sie zadaje albo to orginalne ati ? , czy ktos moze posiada ta karte ?

Ta karta na fotce to BBA, ale to jest zdjęcie poglądowe, wątpie zeby

taka była w rzeczywistości :?

:arrow: Najlepiej niech -=Mr.x=- powie czy rzeczywiscie ma BBA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja jest identyczna. Wiatraczek z ati. Na laminacie BBA, i logo ati, ale na pudełku już PBA. Kuma ktoś o co biega? Może w Super Grace to tylko pakowali? 8O

SG tylko pakowało, i do sklepów, ale czy teraz tez będą to karty BBA?

Niewiadomo, lepiej się upewnij.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam identyczna - kupiona za 330 zeta w takim szajsowatym pudelku od SG

taktowania 250/250(hynix4ns, 8 kosci) - moj egz bez zmiany chlodzenia poszedl od reki na 275/285 (wiecej po prostu nie probowalem - zrobilem to tak dla sportu)

karta jest na oryginalnej plytce ATI i ma oznaczenia 8500LE (pozaklejane nalepkami - ale da sie odczytac)

porownywalem z fotkami pogladowymi 8500 (full) nie znalazlem roznicy (choc pewnie istnieja)

wydajnosc jak za te pieniadze mnie calkowicie satysfakcjonuje - jade na catalystach 3.7 + dell's leaked opengl (przeszukaj moje posty znajdziesz tam czemu nie na oryginalnych 3.8)

licz sie z tym ze ciagle wystepuja zonki ze sterownikami ATI - np. w jedi knight 2 na karatch z procem r200 shadowtrooperzy sciagaja ci framerate ze 125 (po odblokowaniu) do np 4/5 klatek - cos im sie z przezroczystosciami powalilo

[jak odblokowac?

odpal konsole (shift + tylda), wpisz com_maxfps 300 - domyslnie jest 90)]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam identyczna - kupiona za 330 zeta w takim szajsowatym pudelku od SG

taktowania 250/250(hynix4ns, 8 kosci) - moj egz bez zmiany chlodzenia poszedl od reki na 275/285 (wiecej po prostu nie probowalem - zrobilem to tak dla sportu)

karta jest na oryginalnej plytce ATI i ma oznaczenia 8500LE (pozaklejane nalepkami - ale da sie odczytac)

U mnie karta byla w pudelku SG i napewno jest Build by Ati bo ma charakterystyczne logo kolo pamieci . chodzi spoko 295/280 bez chlodzenia dodatkowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm - to ze nie ma rage theater to fakt... brakuje tez oczywistego w takiej sytuacji wyjsca tv

ale reszta - rozklad elementow na plytce, uzyte kosci pamieci, wiatrak, nawet kolory tych malych elementow do montarzu powierzchniowego sie zgadzaly

sorki za male niedopowiedzenie - zbyt duzego skrotu uzylem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...