zembol Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 dokladnie ten http://sklep.tweak.pl/index.php?js=1&kod=GRSG9164DTD czy warto go brac , i albo mi sie zadaje albo to orginalne ati ? , czy ktos moze posiada ta karte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hm nikt chetny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ...morze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a nie lepiej wziać Herca? pamięci lepsze.. a poza tym tańszy jest żeby śmieszniej było ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tylko gdzie go szukac teraz ja juz mam dla brata chcialem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 super grace nie mial przypadkiem tego wiatraka smiesznego w ksztalcie ognia ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja mam 8500le Super graca i wygląda zupełnie inaczej :) Może Herce to wyjątki... Jeszcze jedno niepolecam ci tej karty... Bierz Herculesa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja mam takiego. U mnie gitowo chodzi i nie narzekam. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja mam takiego. U mnie gitowo chodzi i nie narzekam. :DJakie masz standardowe taktowanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 250/500 To identyczna kartya co ta z linku. Tylko ja kupiłem za 360 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 dokladnie ten http://sklep.tweak.pl/index.php?js=1&kod=GRSG9164DTD czy warto go brac , i albo mi sie zadaje albo to orginalne ati ? , czy ktos moze posiada ta karte ?Ta karta na fotce to BBA, ale to jest zdjęcie poglądowe, wątpie zeby taka była w rzeczywistości :? :arrow: Najlepiej niech -=Mr.x=- powie czy rzeczywiscie ma BBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Moja jest identyczna. Wiatraczek z ati. Na laminacie BBA, i logo ati, ale na pudełku już PBA. Kuma ktoś o co biega? Może w Super Grace to tylko pakowali? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Moja jest identyczna. Wiatraczek z ati. Na laminacie BBA, i logo ati, ale na pudełku już PBA. Kuma ktoś o co biega? Może w Super Grace to tylko pakowali? 8OSG tylko pakowało, i do sklepów, ale czy teraz tez będą to karty BBA? Niewiadomo, lepiej się upewnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mam identyczna - kupiona za 330 zeta w takim szajsowatym pudelku od SG taktowania 250/250(hynix4ns, 8 kosci) - moj egz bez zmiany chlodzenia poszedl od reki na 275/285 (wiecej po prostu nie probowalem - zrobilem to tak dla sportu) karta jest na oryginalnej plytce ATI i ma oznaczenia 8500LE (pozaklejane nalepkami - ale da sie odczytac) porownywalem z fotkami pogladowymi 8500 (full) nie znalazlem roznicy (choc pewnie istnieja) wydajnosc jak za te pieniadze mnie calkowicie satysfakcjonuje - jade na catalystach 3.7 + dell's leaked opengl (przeszukaj moje posty znajdziesz tam czemu nie na oryginalnych 3.8) licz sie z tym ze ciagle wystepuja zonki ze sterownikami ATI - np. w jedi knight 2 na karatch z procem r200 shadowtrooperzy sciagaja ci framerate ze 125 (po odblokowaniu) do np 4/5 klatek - cos im sie z przezroczystosciami powalilo [jak odblokowac? odpal konsole (shift + tylda), wpisz com_maxfps 300 - domyslnie jest 90)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 moj egz bez zmiany chlodzenia poszedl od reki na 275/285 (wiecej po prostu nie probowalem - zrobilem to tak dla sportu) To i ja sprawdzę ile poleci bo jakoś mi się jeszcze nie chciało :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mam identyczna - kupiona za 330 zeta w takim szajsowatym pudelku od SG taktowania 250/250(hynix4ns, 8 kosci) - moj egz bez zmiany chlodzenia poszedl od reki na 275/285 (wiecej po prostu nie probowalem - zrobilem to tak dla sportu) karta jest na oryginalnej plytce ATI i ma oznaczenia 8500LE (pozaklejane nalepkami - ale da sie odczytac) U mnie karta byla w pudelku SG i napewno jest Build by Ati bo ma charakterystyczne logo kolo pamieci . chodzi spoko 295/280 bez chlodzenia dodatkowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 [...]porownywalem z fotkami pogladowymi 8500 (full) nie znalazlem roznicy (choc pewnie istnieja) [..]Nie wiem jak wygląda Twoja karta, ale ta na fotce z barwkompu jest zubożona o uklad Rage Theater. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmm - to ze nie ma rage theater to fakt... brakuje tez oczywistego w takiej sytuacji wyjsca tv ale reszta - rozklad elementow na plytce, uzyte kosci pamieci, wiatrak, nawet kolory tych malych elementow do montarzu powierzchniowego sie zgadzaly sorki za male niedopowiedzenie - zbyt duzego skrotu uzylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...