Watcher Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 witam mam takie pytanko. Zalozylem sobie stronke na www.republika.pl i nie wiem jak sie dostac na ftp zeby podmienic pliki :x co mam wpisac w windows commanderze w sesji ftp??? np. dla strony www.<span style="color:red;">[ciach!]</span>lepera.republika.pl na koncie staryzenon@op.pl i haśle: salceson :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jak zakladales konto to musiala byc jakas instrukcja FTP albo odpal teraz swoje konto i musi byc jakas wskazowka ... mialem (mam ?) tam kiedys konto i na bank sam tego nie wymyslilem jak FTP odpalic - pisalo to tam gdzies :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jak zakladales konto to musiala byc jakas instrukcja FTP albo odpal teraz swoje konto i musi byc jakas wskazowka ... mialem (mam ?) tam kiedys konto i na bank sam tego nie wymyslilem jak FTP odpalic - pisalo to tam gdzies :) szkoda bo nie czytalem. ale probowalem sie logowac na www.xxxxx.republika.pl przez sesje wincmd. moze trza isc na ftp.republika.pl sam nie wiem. btw a jak wstawic chat room na www??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 na poczte przyszlo ci potwierdzenie zalozenia www, wchodzisz w Panel administarcyjny konta i nad nazwa Zbuduj wizytówkę masz pomoc FTP sciagasz Wondows Commader i ustawiasz tak jak jest w pomocy FTP. Ustawiasz Sesje: dowolna nazwa Nazwa hosta: ftp.republika.pl Uzytkownik: xxx Haslo: xxx i na koncu serwer typu :wykrywaj automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...