-Nat- Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam. Pozyczylem od kumpla LiteOn 40x12x48 i nie chce mi go wykryc, juz w BIOSie... Moj system WinXP Pro. Kombinowalem juz ze zworkami, sprawdzalem kilka razy czy tasma dobrze podlaczona, w BIOSie mam wszystko na auto... Pomozcie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Podaj jak masz podlaczony sprzet: Pri_M, Pri_S, Sec_M, Sec_S? W BIOSie nagrywarka nie jest widziana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Na primary master mam podlaczony dysk. Zworka na nagrywarce jest na slave. Niestety mam tylko jedna tasme wiec zmiana tasm odpada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zalatw tasme i podlacz nagrywarke na Secondary Master! CD-ROM posiadasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...