NieOclocker Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Czy ktoś wie gdzie można kupić przejściówkę taką żeby pada od psx podłączyć do pc- ta. Jak ktoś nie wie o co chodzi polecam http://www.republika.pl/silenthill_page/sh_pc_pads.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 1. stronka ktora podales jakos slabo omawia cale zagadnienie :P 2. kupic mozna np tu http://www.bhm.pl/sklep.asp?ID=28&REM=Sony+PSX (tylko 115zl) :P a tu znowu inna cena http://pasaz.onet.pl/szukaj_najpop.html?se...0214b223e4923ff wystarczy dobrze zapytac googli i masz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieOclocker Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 He he miało być 30 złociszy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 He he miało być 30 złociszy :? no to masz w tym linku z Onetu - ktory dodalem zaraz potem jak wyslalem posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieOclocker Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 serdeczne dzięki jakoś nie wiedziaałem jak się do tego szukania zabrać i ta druga cena - 34.99 jest już lepsza :) teraz można będzię grać w PES 3 do oporu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 poniewaz jestes z Wa-wy :P to udaj sie na gielde komputerowa na Batorego tam jest kilka stoisk konsolowych moze bedamieli albo dadza namiar na sklep i zaoszczedzisz na kosztach przesylki a jak jestes z Zoliboza to mozesz tez skoczyc na Wolumen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieOclocker Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ten sklep to jest tylko witryna sklepu który jest na Woli byłem tam kiedyś. na giełdę będe mógł pojechac dopiero za tydzień bo jutro pracuje, a w tygodniu może się przejade na Wolę. (ul. Chłodna 35/37 paw. 7) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Tu sie cos takiego pojawilo tylko zaloga sie rzucila :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17032954 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ile nowy taki pad może kosztować od ps2???,a ta przejścówka obsuguje dual szocka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ludzie ja widziałem jeszce na http://www.hawk.com.pl/catalog/product_inf...5e905abf402ba8c. CZym się rużni ten od z pasaża.??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Panowie bez podniecania sie 8) a czy mozna to skonfigurowac :?: tak aby kazdemu przyciskowi przypisac inne funkcje--i czy bedzie toto dzialalo pod Winda XP :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ludzie czy macie tego z pasaż onet???,czy to pod winxp będzie działać???,jak zamuwić to w tym pasażu???,mam login itd???,nie ma zamawiam??? pomuszcie:))),i prosze was po wyślenie na wronka#poczta.okay.pl,sterów do tego:)).THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kupilem kiedys taka przejsciowke wysylkowo w ultima.pl , jest fioletowa (zielone nie maja wibracji!) male pudeleczko :wink: na USB. Mam do tego podpiete oryginalnego pada od Playstation 2. Chyba juz 2 lata na tym gram i wszystko dziala swietnie. Pod XP nie ma problemow, galki i wibracje dzialaja jak na konsoli. Szczegolnie fajnie sie gra w takie gry jak Silent Hill 2, GTA czy Worms 3D no i oczywiscie wszystko puszczane z emulatora PSX'a. Tylko nazwa jakas z kosmosu: Super JoyBox 3 :wink: To jest to: http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka...a&od_ktorego=10 Z tym ze tak jak mowilem versja zielona nie ma wibracji, wiec trzeba by zadzwonic i upewnic sie ze jest dostepna fioletowa. Na tamte czasy dalem za pada 140 i za przejsciowke 70. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kupilem kiedys taka przejsciowke wysylkowo w ultima.pl , jest fioletowa (zielone nie maja wibracji!) male pudeleczko :wink: na USB. Mam do tego podpiete oryginalnego pada od Playstation 2. Chyba juz 2 lata na tym gram i wszystko dziala swietnie. Pod XP nie ma problemow, galki i wibracje dzialaja jak na konsoli. Szczegolnie fajnie sie gra w takie gry jak Silent Hill 2, GTA czy Worms 3D no i oczywiscie wszystko puszczane z emulatora PSX'a. Tylko nazwa jakas z kosmosu: Super JoyBox 3 :wink: To jest to: http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka...a&od_ktorego=10 Z tym ze tak jak mowilem versja zielona nie ma wibracji, wiec trzeba by zadzwonic i upewnic sie ze jest dostepna fioletowa. Na tamte czasy dalem za pada 140 i za przejsciowke 70. a jak z analogowym joysickiem w padzie - działa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 To fioletwa by kosztowała 2x więcej???,a gdzie można dostać jeszce takie przejściówki???. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 U nas to [ciach!]o zielone kosztuje 99zł hahahaha,tylko w 1 sklepie jest to w tarnowie!!!. UP: A zielone ma te vibracje bo mi wciskali w sklepie że jak pad ma to i to???.A może znacie ine sklepy z tym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 W ultima mi dopisali na maila że są czarne na stanie i muwił że o ile wie to nasz mają obsuge vibracji więc zamówiłem:))),możecie mi podesłać na maila program do obsugi tego???,lub dać do ftp??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 W ultima mi dopisali na maila że są czarne na stanie i muwił że o ile wie to nasz mają obsuge vibracji więc zamówiłem:))),możecie mi podesłać na maila program do obsugi tego???,lub dać do ftp???daj znać czy działa analogowy joystick :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a możemacie schemacik takiego cudka to sobie sam zrobie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja narazię będem miał chyba od ps1 ten 1 pad co był taki zwykły bez duala:(((,ale skąd dostac stery do tego???,i czy w fife2004 pogram na padzie czy tylko na emule? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 jak napisalem galki analogowe dzialaja bardzo dobrze, sterownik wyglada tak ze w srodku byla dyskietka z plikiem exe, odpala sie go, w tym momencie trzeba pada podlaczyc do USB i winda wszystko ladnie wykrywa, teraz jak wejdziemy kontrolerow gier w panelu sterowania to mozna to skalibrowac (jeszcze nigdy nie mialem potrzeby, bo dziala bardzo precyzyjnie) czy ustawic sile wibracji, no a controlsy no to wiadomo juz w kazdej grze ustawiasz te osie jak maja byc itd Jesli chodzi rozpoznawanie tego to gry raczej wiedza o co chodzi, z tego co pamietam to fifa czy gra automatycznie obkladaja pada tak jak byl w versji na ps2. W wyscigach tez nie ma problemu, no ale w wyscigi to ja gram na czym innym 8) jesli chodzi o schemacik to versja na LPT jest do znalezienia w necie, ale to sie mija z celem bo po co podpinac takiego wypas pada, skoro pod LPT nie beda dzialac ani analog ani wibracje, to juz lepiej jakiegos media techa za 20 zl kupic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Pewnie kierwnica:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...