szygum Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam!! Czy komus z Was udalo sie zainstalowac n/w oprogramowanie do Audigy(1) SPKSET030206 ,SURMIX030206 , ?? (kiedys mi sie to udalo ale nie wiem jak to sie stalo hehe) Za wszelkie sugestie z gory dziekuje moj gg 2139990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Moglbys troche bardziej sprecyzowac to pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Chodzi mi konkretnie o programy , ktorych nazwy przytoczylem program do kalibracji glosnikow , eax , ustawien glosnikow , - posiadam audigy 1, a oprogramowanie ktore wymienilem jest pod audigy2 i mam problem zeby je zainstalowac (kiedys jakims trafem mi sie to udalo ale juz nie wiem co i jak zrobilem odpuscilem to sobie a teraz nie moge dojsc jak) a szczegolnie zalezy mi na opcji cmss (o ile dobrze pamietam) ,- to byl jakis filtr no tak mi sie wydaje Dzieki za zainteresowanie i prosze o kontakt Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zobacz tam --> www.DriverHeaven.net > Forum > DriverHeaven's Heaven > News > Audigy2 Updates Hacking and Installation Procedure lub na http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...b=5&o=0&fpart=1 piszą jak przerobić sterowniki od audigy 2 by działały na audigy 1 oraz jak przerobić (lub ściągnąć gotowe) oprogramowanie (te które wymieniłeś i resztę pakietu od Audigy2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...