B3T0N Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 oki - wszystko dziala - musze ekranik podlaczac przez Svideo w karcie graficznej ,ustawiam klonowanie obrazu , i wsio dziala , lecz na monicie nie bardzo da sie pracowac - te 50hz :/ - da sie ustawic wieksze odswiezanie na monicie i zeby aktywny byl Tv out gdzie wyswietlalby mi sie jakis tam bajer na moim LCD ? czy musze kupowac Tuner TV ? o nic na razie mnie nie pytac nt. wyswietlacza - pochodzi on z GPS'u samochodowego BTW: karta to GF3 i uzywam TV toola - moze jest jakas jego alternatywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 moze jakies foty ?? :) wstaw go w przednie dzwiczki do swojecho chiefteca to niezle będzie wygladac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja jak ustawiam w detonatorach klonowanie dla z TV to moge ustawic rozdzielczosc dla TV, odswierzanie. Osobno tez dla monitora. Poszukaj w detonatorach. Gdzie takie cudo dopadles? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wlasnie nie moge tego ustawiac - w detkach nie mam tego - slyszalem ze GF3 nie ma tej mozliwosci :x :x :x :x :x :x :x :x :x moze da sie to obejsc jakos ?? :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no tu masz chyba wlasnie problem:/ bo gf3 chyba nie maja dual/twin/head/viewa :P wiec nic madrego ci nie wydzie...dorwij jakiegos radka z dh albo gf2mx starego z dh albo cos tego typu:P oczywiscie moge sie mylic bo godzina pozna:P - co to wyswietlania czegos konkretnego to nie przez clone bo chyba nie chcesz meic na 2 monitach tego samego:) - jest gdzies takie narzeddzie do dh ktore dzieli obraz w pixelach na 2 monity...np. wydzielasz sobie 800x600 (albo wyzsza) na monita +np 200x150 przesaklowane na minitvlcd:) wtedy na pulpicie ustawiasz se np Divxplayera , albo mbma na ten skrawek pulpitu i masz go na tvlcd a reszta normalnie...gorzej bedzie z progzami 3d po bedziesz musial pracowac w trybie okienka:/ a co za tym idzie spadek wydajnosci o 20%...no ale coz moding to sztuka kompromisu w pewnym sensie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wymyslilem jeszcze inny kompromis - kupie karte na PCI z TV-OUT'em , zrobie 2 pulpity , pokombinuje i bede mial 2 obrazy osobne i bez zbytecznego obciazenia kompa - tylko pozostaje mi kwestia dorwania takowej karty - topic na gieldzie juz jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 B3TON : jakby ci sie nie udalo, to ja chetnie tego lcdka sobie wezme od ciebi :P Powinien odpalic bez problemu u mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 B3TON : jakby ci sie nie udalo, to ja chetnie tego lcdka sobie wezme od ciebi :P Powinien odpalic bez problemu u mnie :] :lol: yassne - juz sie rwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Chcialem Cie uszczesliwic - pozbylbys sie problemu, nie ? :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 pokaz jakies fotki. ile taka zabaweczka kosztuje? taniej od monitora?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 pokaz jakies fotki. ile taka zabaweczka kosztuje? taniej od monitora?:) troszke taniej :lol: (troszke) - pozniej zapodam :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 maly screen ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja też chce !! :) wiecej szczegółów :D skąd ?? jak ?? za ile ?? jak podłączone?? ja tez chce !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja sie zaloze, ze B3ton tylko tak szpanuje, a ten caly lcd, to tylko wydruk z printscreena, za plexe wsadzony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja sie zaloze, ze B3ton tylko tak szpanuje, a ten caly lcd, to tylko wydruk z printscreena, za plexe wsadzony :P hehehe yasnee :) by mi sie chcialo katowac mojego HP 610 jutro moze sprzedam GF'a swojego i kupie 4ti 4200 wiec bede mogl nareszcie klonowac obraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 B3ton odpowiadaj na pytania :) Jak, gdzie, skad, za ile? Jak juz sie pochwaliles to podziel sie z nami reszta.. Kazdy by chcial takie cudo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja tez chce takiego lcdka :D 2 pytania : gdzie i ile ?? :D B3TON nie kaz nam czekac . to boli :wink: btw : jak tam postepy w krojeniu chiefteca?? widze ze katoda sobie lezy w budzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tak kroil, kroil i wykroil kolorowego LCD'ka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A moze nie kroil, tylko 'zkroil' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A moze nie kroil, tylko 'zkroil' ;)albo ukroil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ponawiam pytanie wszystkich. Skad go masz i za wiwle $$$??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Fajne cacko ;) Tez chcialbym poznac cene takiej przyjemnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 pokaz jakies fotki. ile taka zabaweczka kosztuje? taniej od monitora?:) troszke taniej :lol: (troszke) - pozniej zapodam :D:D:D tzn ile dokładnie bo monitory sa w bardzo róznych cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 wow ! niezle ! przylaczam sie : ILE ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wszyscy pytaja ile to cacko kosztuje, a ja sie spytam gdzie do tego chiefteca masz zamiar to zamontowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 nie wiem jeszcze gdzie zamontuje , ale idealnie pasuje w dwie zaslepki 5,25" :D ale mam abitniejsze plany co do jego montazu :o koszta ... hmmm :P - ze sponsoratem 380zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no i niestety, troche wszystkich przytkalo, .... drogie to cacko :( arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cena jest niesamowita. a powiedz ile bez sponsoratu to kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 cena jest niesamowita. a powiedz ile bez sponsoratu to kosztuje glowny sponsor (ociec) gdyby nie sponsorowal to by bylo zero - nie mialbym go - musze to odpracowac u niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 A gdzie to cudo dostales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...