Skocz do zawartości
B3T0N

mam LCD 5" kolorowy do kompa ! [screen] :D

Rekomendowane odpowiedzi

oki - wszystko dziala - musze ekranik podlaczac przez Svideo w karcie graficznej ,ustawiam klonowanie obrazu , i wsio dziala , lecz na monicie nie bardzo da sie pracowac - te 50hz :/ - da sie ustawic wieksze odswiezanie na monicie i zeby aktywny byl Tv out gdzie wyswietlalby mi sie jakis tam bajer na moim LCD ? czy musze kupowac Tuner TV ?

o nic na razie mnie nie pytac nt. wyswietlacza - pochodzi on z GPS'u samochodowego

BTW: karta to GF3 i uzywam TV toola - moze jest jakas jego alternatywa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tu masz chyba wlasnie problem:/ bo gf3 chyba nie maja dual/twin/head/viewa :P wiec nic madrego ci nie wydzie...dorwij jakiegos radka z dh albo gf2mx starego z dh albo cos tego typu:P oczywiscie moge sie mylic bo godzina pozna:P - co to wyswietlania czegos konkretnego to nie przez clone bo chyba nie chcesz meic na 2 monitach tego samego:) - jest gdzies takie narzeddzie do dh ktore dzieli obraz w pixelach na 2 monity...np. wydzielasz sobie 800x600 (albo wyzsza) na monita +np 200x150 przesaklowane na minitvlcd:) wtedy na pulpicie ustawiasz se np Divxplayera , albo mbma na ten skrawek pulpitu i masz go na tvlcd a reszta normalnie...gorzej bedzie z progzami 3d po bedziesz musial pracowac w trybie okienka:/ a co za tym idzie spadek wydajnosci o 20%...no ale coz moding to sztuka kompromisu w pewnym sensie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie zaloze, ze B3ton tylko tak szpanuje, a ten caly lcd, to tylko wydruk z printscreena, za plexe wsadzony :P

hehehe yasnee :)

by mi sie chcialo katowac mojego HP 610

jutro moze sprzedam GF'a swojego i kupie 4ti 4200 wiec bede mogl nareszcie klonowac obraz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi