Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 nie wiem jeszcze gdzie zamontuje , ale idealnie pasuje w dwie zaslepki 5,25" :D ale mam abitniejsze plany co do jego montazu :o imho lepiej by pasowal w przednie drzwiczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Z GF3 raczej nie uzyskasz zbyt dobrej jakości. Zależy też jaki masz układ w TV out. Ponoć na Radeon'ach jest lepiej z TV out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 juz zmienilem karte z GF3 na radka 9100 - problem rozwiazany :D:D:D LOCK TOPIC 8) :lol: :lol: (wszystko powiem w odpowiednim czasie) BTW: polujcie czasem na allegro , bo moze sie ode mnie pojawic taki LCD D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...