Skocz do zawartości
loloferrari

athlon Xp 1700 i gwarancja

Rekomendowane odpowiedzi

Więc mam problem. Procek sypnął tj nie przechodzi nawet 1-go testu w prime95 i w czasie wzmożonego wysiłku (gry) nastepuje restart. Proc był podkręcany ale do przesady. 3 miechy działał jako 2400+ a potem zmienił właściciela i działał na standardowym napięciu i częstotliwości. Czy ktoś reklamował z was 1700 i czy moja obawa czy aby nie przez podkręcanie odmówił posłuszeństwa jest słuszna. Co gwarancja na to? Bedzie problem z wymiana jak myslicie.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jak kupowalem dwa tygodnie temu thortona to lolek w sklepie powiedzial ze to po co go kupuje jest nielegalne, a gdy go zapytalem, o co chodzi, powiedzial ze podkrecanie, na co ja mu spokojnie, ze nie jest mi w stanie udowodnic... :) no bo nie jest.... chyba ze go wlacze bez chlodzenia i sie bidok stopi no to wtedy... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i byłem na giełdzie. Facet oglądał proca i powiedział ze jest chyba wporządku. Próbował zwalić ze to napewno nie procek. Pytał o ram, karte grafiki, kombinował ze wszystkim bo myslal ze się zająkne i wróce do domu, a on bedzie mial spokoj przez tydzien. Po tym jak zasypalem go garscia wiedzy technicznej, bla bla bla bla chyba zwątpił. Nie miał gdzie go sprawdzić więc jutro będą go testować przy mnie. Ale jest to dziwne ponieważ procek działa a wywala go tylko przy wysiłku oraz przy grafice 3D. Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jak kupowalem dwa tygodnie temu thortona to lolek w sklepie powiedzial ze to po co go kupuje jest nielegalne, a gdy go zapytalem, o co chodzi, powiedzial ze podkrecanie, na co ja mu spokojnie, ze nie jest mi w stanie udowodnic... :) no bo nie jest.... chyba ze go wlacze bez chlodzenia i sie bidok stopi no to wtedy... :)

w którym to sklepie było :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...