diabel86 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17228168 Co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 mam tkaiego .. tez ten sam zestaw 2 biegi ma tylko.. szybki i wolny... :) dla mnie jest ok :) metal tnie jak maslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Gdzie najlepiej kupic tarcze do cięcia? Najchętniej te małe,czarne wzmocnione szkłem. Średnica 32 mm [chyba] Te małe czerwone strasznie pękają przy cieciu metalowej obudowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 siema, na poczatek ostatni w euchan (wola parka) widzialem fajniutkiego dremelka formy TOYA w w alizeczce cena około 55pln, A jesili chodzi o tarcze to kupilem w praktikerze (czarne rozmiar ~moneta 2pln) za opakowanie 10 sztuk 17pln. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_ftr Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17228168 Co o tym myslicie ? Mam drugi miesiąc, nie narzekam, chociaż ta regulacja obrotów mogła by być płynna, nawet nim frezowałem ( w miedzi ) i daje sobie radę bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ja mam OTAKE: http://dremel.com/productdisplay/tool_temp...95&Color=99CCFF Plynna regulacja in prunt bierze murzyński.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 http://dremel.com/productdisplay/tool_kit_...02&Color=99CCFF A ja mam cos takiego, dopadlem u ojca w firmie, ale jest to chyba troszke starszy model.. Kijowo, bo jak zdejme ta przedluzke to nie moge zalozyc zadnej innej koncowki, ale tnie sie i tak dobrze, no i nie moge narzekac, bo mam go za friko :) Dremel Rules.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ja mam toye dałem 45zł w obi po promocji pali sie często i ja często odnosze na gware potem zamiast sprzętu chce kase i kupuje nową i tak od roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 szczerze mowiac to odradzam wszelkiego rodzaju podrobki... mialem kiedys toya chyba (ten tani shit) i padl bardzo szybciutko, teraz mam dremela multipro 495 bodajze i jak dotad z obciazeniem jakie moj stary "dremel" mial przez cale swoje zycie ten dremel sobie nic z tego nie robi na 1 raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a nie lepiej kupic poprostu szlifierke katowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a tak sie wepcham nie wie ktos gdzie mozna dostac takie nakladki chyba na wirtarke ze jak chcesz dziure wywiercic to odrazy cale kolo wiercisz>?>?? Moze ktos z Nowego Jorku wie cos o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a tak sie wepcham nie wie ktos gdzie mozna dostac takie nakladki chyba na wirtarke ze jak chcesz dziure wywiercic to odrazy cale kolo wiercisz>?>?? Moze ktos z Nowego Jorku wie cos o tym Sears, Target, moze Kmart itp Dokladnie w NY to nie wiem, ale w Jersey city jest mall, moze tam jest Sears... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...