Skocz do zawartości
diabel86

Dremer Multi Pro

Rekomendowane odpowiedzi

siema,

na poczatek ostatni w euchan (wola parka) widzialem fajniutkiego dremelka formy TOYA w w alizeczce cena około 55pln,

A jesili chodzi o tarcze to kupilem w praktikerze (czarne rozmiar ~moneta 2pln) za opakowanie 10 sztuk 17pln.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://dremel.com/productdisplay/tool_kit_...02&Color=99CCFF A ja mam cos takiego, dopadlem u ojca w firmie, ale jest to chyba troszke starszy model.. Kijowo, bo jak zdejme ta przedluzke to nie moge zalozyc zadnej innej koncowki, ale tnie sie i tak dobrze, no i nie moge narzekac, bo mam go za friko :)

Dremel Rules..

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac to odradzam wszelkiego rodzaju podrobki... mialem kiedys toya chyba (ten tani shit) i padl bardzo szybciutko, teraz mam dremela multipro 495 bodajze i jak dotad z obciazeniem jakie moj stary "dremel" mial przez cale swoje zycie ten dremel sobie nic z tego nie robi na 1 raz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak sie wepcham nie wie ktos gdzie mozna dostac takie nakladki chyba na wirtarke ze jak chcesz dziure wywiercic to odrazy cale kolo wiercisz>?>??   Moze ktos z Nowego Jorku wie cos o tym

Sears, Target, moze Kmart itp

Dokladnie w NY to nie wiem, ale w Jersey city jest mall, moze tam jest Sears...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi