RaF Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Aktualnie posiadam Kodaka CX4200 ale jest troche ubogi (taka glupawka) i chce go wymienic na cos ambitniejszego mysle o Olympus C720 co o nim sadzicie ?? a jak macie inne propozycje cyfrowki tak do 1600 z zoomem optycznym >3x to dajcie namiary na te aparaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 znalazlem jeszcze ten aparacik zoom 6x i cena w miare Fuji FinePix S304 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mozesz oblukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48281 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mialem ten sam dylemat, ale u mnie w MediaMarkt byla obinzka C-740 za 1999zl. I juz sie nie zastanawialem :D Zoom optyczny x10 to jest bajer 8). Imho warto dolozyc wiecej kasy! Fuji dla mnie zbyt duze ma gabaryty -> wyskoczyc z takim i robic zdjecia, troche strach ;) Zycze udanego wyboru cyfrowki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 taaa..najpierw poczytajcie sobie o dzialaniu obiektywu i wadach duzych zoomow, a pozniej sie napalajcie na zoomy x10 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mozesz oblukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48281 :) czytac to czytalem ale mowie mi zalezy na wiekszym zoomie optycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 fuji nioekotre maja spore zoomy np fuji s304/finepix 3800 fuji finepix s602z tyle, ze cen to ja nie pamietam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Pamietaj ze z zoomem 10x nie zrobisz wlasciwie ostrego zdjecia na maksymalnej ogniskowej, czym wieksza ogniskowa tym ciemniejszy obiektyw i dluzszego czasu potrzebuje zeby doswietlic zdjecie. Tak wiec te 10x czy 8x to raczej taki bajerek tylko. Nic Ci teraz nie polece, ale jak chcesz sie cos o dowiedziec to szukaj na tej grupie: http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&i...ec.foto.cyfrowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 taaa..najpierw poczytajcie sobie o dzialaniu obiektywu i wadach duzych zoomow, a pozniej sie napalajcie na zoomy x10 :/ bez obrazy ale widze ze tylko "poczytales" i nie sprawdziles sam na wlasnej skorze. Jak tylko odebralem c-740 od razu wyprobowalem zoom, bez zblizenia i z 10x w rozdzielczosci HQ 2048x1536, a pierwszy raz robilem zdjecie cyfrakiem! i o dziwo reka mi nie drgnela i wyszlo zaje.. ostre zdjecie z zoomem x10. -> mowa jest tu oczywiscie o zastosowaniach amatorskich, a nie ze wezmiesz jeszcze to zdjecie do photoshopa powiekszysz o 1000% i zobaczysz szumy. Tak zawsze bedzie! Ale jak dla mnie ten Olympus [mowa c-740] jest wypasiony. [za smieszna cene] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wiesz...nie kazdyma dostep do takiego aparatu,a przyznam sie, ze faktycznie...tylko poczytalem :D ale to i tak wiecej niz wiekszosc ;] olympusy sa fajne....ale maja jedna wade...nazywa sie ona xD :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tak Bruce przyznaje racje z ta wada :D 128MB xD kosztowalo mnie 300zl :/ no ale wiecej juz nie bede chyba musial kupowac bo na tej karcie zmiescilo mi sie ok 180 zdjec najwyzszej jakosci ;). A wracajac do tego zoomu to for example: http://g-team.ath.cx/volteq/zoom.html 8) [uwaga ponad 1MB :P] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 http://www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okie...0/strona-1.html to jest dobry aparat ale zoom tylko 3x :( i nie orietoje sie w cenie jak robi fotki mozna zobaczyc w moim topicu o poduszkowcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 w 720 smart media tez wchodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...