Skocz do zawartości
dymy

Microsoft Works 2000

Rekomendowane odpowiedzi

..mam problem tego typu ze pod w2k arkusz kalkulacyjny nie radzi sobie z otwieraniem plikow xls (?) to normalne? co do innych okien - nie sprawdzalem. w programie brak opcji update a linka ktora wygooglowalem przenosi mnie na nie istniejaca strone ktora przekierowuje mnie na site MS Worksa na ktorej niestety mozna znalezc info od wersji 6 w gore (2000 to raczej 5.0) - lipa. bardzo zalezy mi na kompatybilnosci z Exelem a soft jest orginalny i chcialbym moc z niego korzystac w pelni. moze ktos pracuje z Worksem? moze ktos wie w czym lezy problem lub jak aktualizowac ten zapomniany przez MS produkt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj sobie Open Office...

Ty proponujesz to badziewie :?:

Jakos tak sie sklada, ze mam Works2000PL i otworzyl mi dokument Excela XP. Jedynym problemem jest to, ze mozna otwierac pojedyncze arkusze (chyba ze o tym nie wiem) oraz na poczatku nie ma polskich znakow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LOL to z ciebie, kolego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nigdy tego babbla nie dotkne, bo widzialem go w akcji.

Nie dorasta do stop komercyjnemu oprogramowaniu i jedyny + to to, ze darmowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LOL to z ciebie, kolego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 

Nigdy tego babbla nie dotkne, bo widzialem go w akcji.

Nie dorasta do stop komercyjnemu oprogramowaniu i jedyny + to to, ze darmowy...

Tak się składa że miałem zainstalowanego office 2000 i chodził mi wręcz beznadziejnie bez przerwy się wieszał chodził bardzo wolno i były z nim same problemy. Teraz mam OpenOffice 1.1 ver. UX i jakoś nie narzekam jest bardziej stabilny, ma takie same możliwości jak M$, OO jest szybszy od szajsu M$ oraz jest w 100% z nim kompatybilny no i zajmuje mniej miejsca.

P.S. Być może OO jest dla ciebie szajsem bo widziałeś w akcji jakąś wczesną betę albo coś w tym rodzaju.

Polecam zapoznać się z najnowszą wersją 1.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..oj panowie, pytanie brzmi: czy Works 2000 PL krzaczy przy otwieraniu xls'ow pod w2k czy inna wersja okien? nie rozstrzygajmy tutaj sporow o wyzszosc czy nishshosc darmowego nad komercyjnym bo to dziecinne. takie problemy oraz spory o jajko czy kure wrzucajmy na oślą. mam swiadomosc istnienia OO i nawet doswiadczam jego wad czy zalet aczkolwiek pytam o MS Worksa wiec piszcie o MS Worksach. generalnie zdolalem jush sprawdzic ze pod W98Se mam ten sam problem z otwieraniem xls'ow. program poprostu wykonuje nieprawidlowa operacje :twisted: sprawdze jeszcze na innej konfiguracji sprzetowej.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

niestety notorycznie pojawia sie tan sam blad niezaleznie od platformy sprzetowej. ktos ma jakis pomysl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi