Quill Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Witajcie Mam problem z moim Hyundaiem DeluxScan 5870, a problem tkwi w tym ze cham mi sie przegrzewa... Wyglada to tak... Wlanczam kompa gram caly dzien, a tak po 45 godzinach monitor mi wysiada... Co mam robic? Idzie to jakos naprawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 jestes pewny , ze to monitor ??? =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ej no nie rob ze mnie idioty :wink: Na 100% to monitor... Mialem Celerona 333 i bylo to samo... Tera mam nowego kompa i nadal to samo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 byles z tym w serwisie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 załóż na niego WB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 shakur_45 : W serwisie nie bylem i nie pojde bo nie chce tracic siana :wink: ya23 : a co to WB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 blok wodny, to byl chyba taki joke :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no to jak jestes pewien, ze to monitor to znaczy, ze cos z elektroniki poszlo sie jeba* i tu tylko serwis chyba, ze masz znajmomego elektryka czy kogos o podobnej specjalizacji ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no to jak jestes pewien, ze to monitor to znaczy, ze cos z elektroniki poszlo sie jeba* i tu tylko serwis chyba, ze masz znajmomego elektryka czy kogos o podobnej specjalizacji ;] chyba elektronika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no to jak jestes pewien, ze to monitor to znaczy, ze cos z elektroniki poszlo sie jeba* i tu tylko serwis chyba, ze masz znajmomego elektryka czy kogos o podobnej specjalizacji ;] chyba elektronika :) A niby czemu ??? Mozna napiac, ze jakis element z elektroniki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 ehhhhhhhhhhhh...ale dno, ja nie chce do serwisu! :cry: 150zeta w bede do tylu :? Hyundai SUX! :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Witajcie Mam problem z moim Hyundaiem DeluxScan 5870, a problem tkwi w tym ze cham mi sie przegrzewa... Wyglada to tak... Wlanczam kompa gram caly dzien, a tak po 45 godzinach monitor mi wysiada... Co mam robic? Idzie to jakos naprawic? Opisz dokładniej objawy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Naprawiam sprzet elektroniczny,takze monitory.Aby cos powiedzec na temat naprawy musisz opisac dokladnie objawy.Z takich ogolnikow nic nie wynika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sorry ze sie nie odzywalem (wakacje 8) ). No ale dobra juz mowie. Wiec mam monitor (to chyba jasne) i normalnie dioda swici sie na zielono, gdy monitor jest wlaczony i na pomaranczowo gdy jest w stanie oczekiwania. Problem tkwi w tym, ze po jakis kilku godzinach uzywania znika mi obraz (monitor sie tak jakby wylancza) i dioda wlancza sie (na zielono) i wylancza w 1 sekundowym odstepie czasowym. Mi to wyglada na przegrzewanie sie... Jednym slowem ehhhhhhhhhhhhhhhh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Coz pozostaje serwis lub samemu rozkrecic monitorek i oczyscic z kurzu (nie pod pradem ;) Przy okazji przypomnialem sobie ze niedawno widzialem chlodzenie do monitora do kupienia w jakims zagranicznym sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...