SzymonTER Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jaki kupić coller bartona 2500+, którego będę podkręcał. Dodam że nie zależy mi na cichej pracy . Co sądzicie o: Cooler Master AERO 7+? Czy to dobre rozwiązanie. Zależy mi na tym żeby temperatura tego procesora w stresie po podkręcaniu nie przekraczała 50*C. Kasy jak to zawsze nie mam za dużo, ale jeśli będzie trzeba to moge wydać na ten cel jakieś 130zł. Oczywiście jeśli macie równie dobre propozycje a tańsze to będę sie cieszył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ThermalTake SilentBoost to moja propozycja w sklepje 149zł ale na allegro widzjałem za 120zł Jest wydajny i cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ThermalTake SilentBoost to moja propozycja w sklepje 149zł ale na allegro widzjałem za 120zł Jest wydajny i cichy cichy to on jest ale z wydajnoscia juz gorzej, lepszym wyborem jest juz Aero (ale glosniejszy) ale najlepszy jest Zalman 7000Cu (jakos tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 jak chcesz wydajnie i cicho to bierz zalmana 7000 Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ThermalTake SilentBoost jest wydajniejszy od AERO 7+ z tego co pamjętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 To powinno rozwiac watpliwosci: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=cztery_c...2d9ac33910e9cba Ale i tak ostatecznie wychodzi na to, ze to Zalman jest kick-ass ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...