Njord Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam wszystkich.<BR><BR> Interesują mnie płyty: <BR> ABIT NF7 v. 2.0 <BR> ASUSA7N8X-X <BR> SOLTEK SL-75FRN2/L <BR> EPOX 8RDA3 <BR><BR> Czytając to co piszecie na temat tych płyt musiałbym mieć każdą z nich :) <BR> A portfel jest jaki jest i są w nim tylko 400 zeta przeznaczone na PG. <BR> Pomórzcie mi wybrać najbardziej wszechstronną PG z tych wyszczególnionych.<BR><BR> Z góry dzięki za pomoc.<BR> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam wszystkich.<BR><BR> Interesują mnie płyty: <BR> ABIT NF7 v. 2.0 <BR> ASUSA7N8X-X <BR> SOLTEK SL-75FRN2/L <BR> EPOX 8RDA3 <BR><BR> Czytając to co piszecie na temat tych płyt musiałbym mieć każdą z nich :) <BR> A portfel jest jaki jest i są w nim tylko 400 zeta przeznaczone na PG. <BR> Pomórzcie mi wybrać najbardziej wszechstronną PG z tych wyszczególnionych.<BR><BR> Z góry dzięki za pomoc.<BR> o ja pierdziele 8O no tyle topicow jest na tej stronie na taki sam temat a ty znowu to samo btw szkoda ze nie jestem moderem raz dwa bym ten topic wy..wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 chłopie szukaj takich postów jak twój było setki ! co myślisz, że każdy tu na forum jest wróżką ? mógłbyś chociaż napisać czego oczekujesz od płyty ( Dżwięk, OC,itd ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Njord Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Njord Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tą PG będę miał conajmniej przez 3 lata więc musi być syper dla kogoś kogo denerwuje zwis z niewiadomo jakiego powodu. Mam zamiar władować na nią A XP 2500+... podkręcić... Dźwięk musi być bez zarzutu ale bez większych wymagań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 SOLTEK SL-75FRN2/L na nastepny raz szukaj tyle topicow przyklejonych na temat plyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ABIT NF 7 rev 2.0 - mam i polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Asus mam super chodzi niewielkie pieniądze ładnie się kręci procki szybko się uruchamia od włączenia 10 s niezłe morzliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No i okazuje sie po raz nie wiadomo który że zakłądanie takiego topicu nie ma większego sensu, każdy poradzi ci coś innego i to co posiada.Więc będziesz miał jeszcze większy mętlik w głowie. Wszystkie płytki są całkiem niezłe, wejdź sobie na stronę producentów i się troche doedukuj a potem dokonaj wyboru. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...