mak777 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam! Zapewne parę osób oglądało przed chwilką kolejny odcinek game-box'a, niestety moim zdaniem znowu panowie i pani dali ciała... Starali się być na maxa wyluzowani, ale widać było sztuczność, niestety taki program powinni prowadzić ludzie którzy kochają gry a nie przypadkowi... Szczególnie rozbawiła mnie gra na Game Boy Advance pod tytułem "Hafl-Life: Codname Gordon", gość się jak dla mnie totalnie skompromitował, powtarzał tytuł ze 4 razy i za każdym razem ta dziwna angielszczyzna :lol: no ale to tylko moje zdanie... Wypowiadajcie się co sądzicie o tym programie...[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 na jakim kanale to leci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 programu nie widzialem i nie slyszalem wymowy tego pana ;) ale prawidlowa wymowa wyrazu HALF to wlasnie HAF - tam nie ma byc slychac tego L - no chyba ze wymawial typowo jak napisales HAFL to naprawde po angolskiemu musialo byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam! Zapewne parę osób oglądało przed chwilką kolejny odcinek game-box'a, niestety moim zdaniem znowu panowie i pani dali ciała... Starali się być na maxa wyluzowani, ale widać było sztuczność, niestety taki program powinni prowadzić ludzie którzy kochają gry a nie przypadkowi... Szczególnie rozbawiła mnie gra na Game Boy Advance pod tytułem "Hafl-Life: Codname Gordon", gość się jak dla mnie totalnie skompromitował, powtarzał tytuł ze 4 razy i za każdym razem ta dziwna angielszczyzna :lol: no ale to tylko moje zdanie... Wypowiadajcie się co sądzicie o tym programie...[/b] Nie to ze jestem wscibski, nie widzialem programu, ale jestem pewien, ze w jez. angielskim slowo "half" nie wymawia sie <half> tylko <ha:f> co oznacza, ze "l" jest nieme a w srodku jest takie dlugie a. Moze koles wymawial wlasnie poprawnie, mowiac <Haaf Lajf>. Btw. to jest tak samo jak z delete, ktore miliony Polakow wymawia <dilejt> :lol: , a ktore powinno sie wymawiac <dili:t>... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam! Zapewne parę osób oglądało przed chwilką kolejny odcinek game-box'a, niestety moim zdaniem znowu panowie i pani dali ciała... Starali się być na maxa wyluzowani, ale widać było sztuczność, niestety taki program powinni prowadzić ludzie którzy kochają gry a nie przypadkowi... Szczególnie rozbawiła mnie gra na Game Boy Advance pod tytułem "Hafl-Life: Codname Gordon", gość się jak dla mnie totalnie skompromitował, powtarzał tytuł ze 4 razy i za każdym razem ta dziwna angielszczyzna :lol: no ale to tylko moje zdanie... Wypowiadajcie się co sądzicie o tym programie...[/b] Nie to ze jestem wscibski, nie widzialem programu, ale jestem pewien, ze w jez. angielskim slowo "half" nie wymawia sie <half> tylko <ha:f> co oznacza, ze "l" jest nieme a w srodku jest takie dlugie a. Moze koles wymawial wlasnie poprawnie, mowiac <Haaf Lajf>. Btw. to jest tak samo jak z delete, ktore miliony Polakow wymawia <dilejt> :lol: , a ktore powinno sie wymawiac <dili:t>... Tak to się zgadza, ale jak ktoś mówi HAFL A tak OT Mizc masz coś wspólnego z Kyokushin też? Bo widzę linijkę w avatarku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no on mowil HAF life :) myslalem,ze ten progrtam to bedzie cos lepszego a to zwkla reklamowka paru gierek...komercha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 jezu co to wogule jest ,jak to zobaczyłem to się uśmaiłem a te gry co tam pokazują to jakieś dla dzieci do 12 lat poprostu :lol: .Ale cóż można wymagać od programu który leci na tvp1 i wdodatku rano w niedziele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam! Zapewne parę osób oglądało przed chwilką kolejny odcinek game-box'a, niestety moim zdaniem znowu panowie i pani dali ciała... Starali się być na maxa wyluzowani, ale widać było sztuczność, niestety taki program powinni prowadzić ludzie którzy kochają gry a nie przypadkowi... Szczególnie rozbawiła mnie gra na Game Boy Advance pod tytułem "Hafl-Life: Codname Gordon", gość się jak dla mnie totalnie skompromitował, powtarzał tytuł ze 4 razy i za każdym razem ta dziwna angielszczyzna :lol: no ale to tylko moje zdanie... Wypowiadajcie się co sądzicie o tym programie...[/b] Nie to ze jestem wscibski, nie widzialem programu, ale jestem pewien, ze w jez. angielskim slowo "half" nie wymawia sie <half> tylko <ha:f> co oznacza, ze "l" jest nieme a w srodku jest takie dlugie a. Moze koles wymawial wlasnie poprawnie, mowiac <Haaf Lajf>. Btw. to jest tak samo jak z delete, ktore miliony Polakow wymawia <dilejt> :lol: , a ktore powinno sie wymawiac <dili:t>... bylem szybszy :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ... A tak OT Mizc masz coś wspólnego z Kyokushin też? Bo widzę linijkę w avatarku ;) Trenuje w Bielanskim Klubie Karate Kyokushin w W-wie. Poza tym zaczalem tez trenowac Judo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ... A tak OT Mizc masz coś wspólnego z Kyokushin też? Bo widzę linijkę w avatarku ;) Trenuje w Bielanskim Klubie Karate Kyokushin w W-wie. Poza tym zaczalem tez trenowac Judo :) OT tez tam kiedys trenowalem,a tak w ogole, to mieszkam obok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ogladałem kawałek i program mi sie nie podoba.rzeczywiscie spieci chyba byli trochu i sztuczni :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wogole skad tych gosci wzieli do tego programu jakies grubasy co chyba caly dzien graja w tetrisa,a jak uslyszalem ze jeden ma ksywe wrobel to juz padlem z brechtu na podloge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...