lbobek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam! Mam problem z zainstalowaniem telefonu Nokia 6310i do mojego PC. Posiadam oryginalny kabel DLR-3P, płytkę z PC Suit 4.8 od Nokii ( no i telefon ). Jak podłączę już telefon i uruchomię komputer, system ( Win XP ) informuje mnie, że znalazł urządzenie ( Telefon ), ale jak chcę go zainstalować nie może znaleść sterowników ( ani na płycie od Nokii, ani w plikach systemowych ). Jeżeli ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Lesio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Chodzi o strowniki do modemu. Sciagnij je ze strony Nokii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 http://www.nokia.com/nokia/0,5184,1212,00.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dzieki za odpowiedź, ale nie widzę tam żadnych sterowników. Problem tkwi w tym, że mój system nie może znaleść sterowników do telefonu, a jak dam żeby znalazł na płycie, to mówi, iż nic tam nie ma. Mam jeszcze jedno pytanie, jaka jest inna nazwa portu RS-232 ? Pozdrawiam Lesio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 COM Sterownik jest pod adresem: http://www.nokia.com/cda1/0,1080,1220,00.html czy mi sie wydaje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dzikuje Ci za pomoc ! Juz wszystko dziala. Pozdrawiam Lesio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...