gnz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 gral ktos ? warto to kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 yyy a co to gra?? ja ogladalem filmiki ale jakos nie przypadly mi do gustu zbytnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 yyy a co to gra?? ja ogladalem filmiki ale jakos nie przypadly mi do gustu zbytnio... no wlasnie nie wiem co to za gierka i pytam o opinie bo mi wrecz przeciwnie - filmiki se podobaly ... UPDATE :) pare screenow ... http://gameinfowire.com/image.asp?iid=2390...d=898&pg=&pid=6 http://gameinfowire.com/image.asp?iid=2391...d=898&pg=&pid=6 http://gameinfowire.com/image.asp?iid=2391...=898&pg=2&pid=6 http://gameinfowire.com/image.asp?iid=2390...d=898&pg=&pid=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja w to gralem i nie spodobalo mi sie. Malo ciosow i kazda postac ma tylko jedno "fatality" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Zapomnialem dodac ze nie gralem w to dlugo (jakies 30 min.), wiec moze jeszcze zmienie zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jeżeli nie masz pod ręką lepszej gry ( np. Max Payne 2 ) a jesteś maniakiem mordobić to warto - ale podkreślam maniakiem... Mi gra się szybko znudziła... mało combosów, jeden fatal :? ... IMHO gra zrobiona tylko do ka$y :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 maxa 2 już przeszedłem wypasik, tego z maxem nawet nie ma co porównywac. No ale wracając do tematu jest to w końcu mordobicie na pc według mnie może i nie rewelacyjne ale tylko takie mamy do wybory :? Ja kce TEKKENA 4 na pc :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Cienki jestem w mordobiciach wiec poradzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Cienki jestem w mordobiciach wiec poradzcie. Wtedy kiedy pojawi się napis "Kill". Wciskasz klawisz specjalny (chyba U) i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja napieram wszystko co mam zmapowane do tej gry i jakos samo wychodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Strasznie to krótkie... u mnie działa napierpzanie w U, O A, S, D, W. Próbuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Sprawa wygląda nastepująco - odpalam gierke, wszystko sobie ustawiam, ale gdy zaczyna się walka moja postać cały czas trzymie garde i nie da się nic zrobić. Po odłączeniu pada problem znika :? Spotkał się ktoś z tym problemem ? Nie bardzo widzi mi się granie na klawiaturze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 A pad dobry? Dobrze skalibrowany? W innych grach też są jakieś problemy? Wygląda na to, że jakiś przycisk łączy albo analog jest troche wychylony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tak dobry. Na innych grach działa miodzio. Ale gierkę olałem ... Spodziewałem się czegoś więcej niż 30 minutowej gry :? --- sorry za to że założyłem temat, ale szukałem w indexie pod C jak Celebrity :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...