motofan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam wszystkich,chciałbym kupić sobie porządną mysz bezprzewodowo-optyczną ze stacją dokującą żeby nie kupować baterii cały czas.Ostatnio w sklepie widziałem myszkę Logitecha MX 700.Super kształt i w ogóle,jedyny mankament to cena w granicach 350zł :? Więc poszukałem trochę w internecie i znalazłem 2 'podróbki' tej myszki .Pierwszą jest Trust 460LR a druga to MediaTech MT1009.Obie kosztują w granicach 170zł i są z tego co widać na zdjęciach dokładną kopią myszy Logitecha z tym że mają odpowiednio 1 i 2 przyciski mniej.Proszę o pomoc w wyborze.Z góry big thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 nie żałuj i bierz mx700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 daj sobie spokoj z mediatech to napewno na temat trusta tez nie slyszy sie najlepiej na twoim miejscu zastanaowilbym sie nad A4Tech navigator Opto 429 Combo cena okolo 110 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 daj sobie spokoj z mediatech to napewno na temat trusta tez nie slyszy sie najlepiej na twoim miejscu zastanaowilbym sie nad A4Tech navigator Opto 429 Combo cena okolo 110 pln Popieram przedmowce- mysz jest rewelka chociaz o ile mi wiadomo cena tez jest wyzsza ale napewno nie wiecej jak 150zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 daj sobie spokoj z mediatech to napewno na temat trusta tez nie slyszy sie najlepiej na twoim miejscu zastanaowilbym sie nad A4Tech navigator Opto 429 Combo cena okolo 110 pln Popieram przedmowce- mysz jest rewelka chociaz o ile mi wiadomo cena tez jest wyzsza ale napewno nie wiecej jak 150zl. nio troche chyba przesadzilem w komputroniku 119 pln pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Hmm,ale ta myszka trochę gorzej chyba leży w dłoni bo ja mam duże ręce :).Teraz mam myszkę A4Tech Libero RF 323 i jest trochę nieprecyzyjna.A ta mysz A4Tech navigator Opto 429 Combo ma ładowarkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muad'dib Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 kup taka: :) w zachodnich sklepach mozna ja dostac juz za ~45$ http://www.microsoft.com/hardware/oempartn...rs/wie_info.asp http://www.microsoft.com/hardware/mouseand...ls.aspx?pid=002 pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Kurczę fajna,ale gdzie ją w Polsce można dostać i pewnie kosztuje ponad 200zł.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Kurczę fajna,ale gdzie ją w Polsce można dostać i pewnie kosztuje ponad 200zł.. Daj sobie spokój z trustem, Mediatechem, a szczególnie a4techem miałem kilka myszy zwykłych a4techa - po prostu kaszana ! w pracy kupiliśmy 3 bezprzewodowe a4techy (w tym 2 optyczne) - i po 14 miechach myszy do wyrzucenia są ! Jak ciebie nie stać na Logitecha - to jedynym słusznym wyborem pozostaje microsoft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muad'dib Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no wlasnie w PL jeszcze nie widzialem ale tez boje sie ceny :( jakby udalo sie ja sprowadzic z USA to nie duzo by wyszlo (~170 za myche + wysylka, clo?) btw. podobno sa w polsce firmy wspolpracujace z Amazon.com u ktorych mozna by cos takiego zalatwic, zna ktos szczegoly? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Najlepsze myszy robi Logitech i Microsoft, sa jeszcze wyjatki jak wingman (najlepsza mysz kulkowa na swiecie :D ). Jesli chcesz grac w fpp to mx 700 bedzie najlepszym wyborem. Mozesz rowniez kupic i.e 3.0 ;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1948 Myszki bezprzewodowe maja jedna wade - sa ciezsze od odpowiednikow przewodowych. Niektorym to przeszkadza. W MX 700 dodatkowo dochodzi jeszcze ciezarek, ktory co ciekawe nie we wszystkich ezgemplarzach sie znaduje. Ja bym bral mx 500 no ale ma kabel ;) a taka Ciebie mycha nie interesuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Potrzebuję jak najlepszej bezprzewodowej myszki optycznej,ale gram właśnie w gry fpp w zdecydowanej większości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7902 i jestem naprawde bardzo zadowolony. precyzja super, porownywalna z M$ opticalmouse blue, ktora mialem wczesniej. Fajnie lezy w dloni a lapki tez mam duze :D w komplecie masz ladowarke i 4 akumulatory. Placilem za nia 100zl w olsztynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A co sądzicie o tej myszy : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8873 lub o tej :http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=6908&countryid=4&languageid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Potrzebuję jak najlepszej bezprzewodowej myszki optycznej,ale gram właśnie w gry fpp w zdecydowanej większości... No to jush napisalem : mx 700 ;) Te i.e 3.0 rowniez ujdzie ale to ostatecznosc. W cenie gora 120 zeta to nawet optyk przewodowy nie bedzie pro :twisted: Ten Cordless Click!™ Plus Optical Mouse ma ksztalt i wymiar MX 310. Mialem go w lapie nie jest tak wygodny jak MX500/MX700, bo m. in. jest to model dla lewo i praworecznych. Ale imho ja mam rowniez dosyc duza lopate wiec..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...