Skocz do zawartości
motofan

Wybór myszy optyczno-bezprzewodowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,chciałbym kupić sobie porządną mysz bezprzewodowo-optyczną ze stacją dokującą żeby nie kupować baterii cały czas.Ostatnio w sklepie widziałem myszkę Logitecha MX 700.Super kształt i w ogóle,jedyny mankament to cena w granicach 350zł :? Więc poszukałem trochę w internecie i znalazłem 2 'podróbki' tej myszki .Pierwszą jest Trust 460LR a druga to MediaTech MT1009.Obie kosztują w granicach 170zł i są z tego co widać na zdjęciach dokładną kopią myszy Logitecha z tym że mają odpowiednio 1 i 2 przyciski mniej.Proszę o pomoc w wyborze.Z góry big thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj sobie spokoj z mediatech to napewno na temat trusta tez nie slyszy sie najlepiej na twoim miejscu zastanaowilbym sie nad Dołączona grafika

A4Tech navigator Opto 429 Combo cena okolo 110 pln

Popieram przedmowce- mysz jest rewelka chociaz o ile mi wiadomo cena tez jest wyzsza ale napewno nie wiecej jak 150zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj sobie spokoj z mediatech to napewno na temat trusta tez nie slyszy sie najlepiej na twoim miejscu zastanaowilbym sie nad Dołączona grafika

A4Tech navigator Opto 429 Combo cena okolo 110 pln

Popieram przedmowce- mysz jest rewelka chociaz o ile mi wiadomo cena tez jest wyzsza ale napewno nie wiecej jak 150zl.

nio troche chyba przesadzilem w komputroniku 119 pln

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę fajna,ale gdzie ją w Polsce można dostać i pewnie kosztuje ponad 200zł..

Daj sobie spokój z trustem, Mediatechem, a szczególnie a4techem

miałem kilka myszy zwykłych a4techa - po prostu kaszana !

w pracy kupiliśmy 3 bezprzewodowe a4techy (w tym 2 optyczne) - i po 14 miechach myszy do wyrzucenia są !

Jak ciebie nie stać na Logitecha - to jedynym słusznym wyborem pozostaje microsoft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie w PL jeszcze nie widzialem ale tez boje sie ceny :(

jakby udalo sie ja sprowadzic z USA to nie duzo by wyszlo (~170 za myche + wysylka, clo?)

btw. podobno sa w polsce firmy wspolpracujace z Amazon.com u ktorych mozna by cos takiego zalatwic, zna ktos szczegoly?

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze myszy robi Logitech i Microsoft, sa jeszcze wyjatki jak wingman (najlepsza mysz kulkowa na swiecie :D ). Jesli chcesz grac w fpp to mx 700 bedzie najlepszym wyborem. Mozesz rowniez kupic i.e 3.0 ;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1948

Myszki bezprzewodowe maja jedna wade - sa ciezsze od odpowiednikow przewodowych. Niektorym to przeszkadza. W MX 700 dodatkowo dochodzi jeszcze ciezarek, ktory co ciekawe nie we wszystkich ezgemplarzach sie znaduje.

Ja bym bral mx 500 no ale ma kabel ;) a taka Ciebie mycha nie interesuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7902 i jestem naprawde bardzo zadowolony. precyzja super, porownywalna z M$ opticalmouse blue, ktora mialem wczesniej.

Fajnie lezy w dloni a lapki tez mam duze :D

w komplecie masz ladowarke i 4 akumulatory. Placilem za nia 100zl w olsztynie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję jak najlepszej bezprzewodowej myszki optycznej,ale gram właśnie w gry fpp w zdecydowanej większości...

No to jush napisalem : mx 700 ;) Te i.e 3.0 rowniez ujdzie ale to ostatecznosc.

W cenie gora 120 zeta to nawet optyk przewodowy nie bedzie pro :twisted:

Ten Cordless Click!™ Plus Optical Mouse ma ksztalt i wymiar MX 310. Mialem go w lapie nie jest tak wygodny jak MX500/MX700, bo m. in. jest to model dla lewo i praworecznych. Ale imho ja mam rowniez dosyc duza lopate wiec.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...