Mappet Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam !! Jestem posiadaczem Offica XP. Problem tkwi w tym ze jest to wersja francuska. Ja osobiscie francuskiego nie znam. A dzis musze napisac prace a nie znajomosc programu w innej wersji jezykowej nie pozwala mi w nim wielu rzeczy robic. Wiec czy moge moze gdzies w Office zmienic jezyk na polski ?? Czy moze w Word'ie ?? Czy moze zainstalowac jakis pack jezykowy(jezeli takie owe sa)?? Prosze o szybka pomoc poniewaz chce juz ruszyc z pisaniem ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmm....jak tylko klawiatura działa dobrze to przecież możesz zacząć pisać.. ctrl + N nowy dokument ctrl + s zapis po za tym chyba znasz ikonki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No tak.....ale np polskich znakow nie bedzie....wiec na polskiej wersji wciaz mi zalezy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Nie sadze, aby byla mozliwa zmiana lokalizacyjna o ktorej piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 :idea: musisz zapodac takie cos co sie nazywa Office Proofing Tools 2002 lokalizuje toto dana dystrybucje (przynajmniej wersje Amerykanska), dodaje slowniki i obsluge znakow diakrytycznych danego jezyka (wybranego przez Ciebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ok dzieki...juz sobie poradzilem, pisalem w wersji francuskiej. A co do lokalizacji to macie racje...jest juz ustalona... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...