daleth Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmmmm, tak sobie przegladam forum i widze: redhat, co instalowac....... mandrake 9 +kde...... mandrake -> karta..... mandrake 9.2....... a mowia ze mandrake i redhat to najlatwiejsze dystrybucje :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ech. Przecież już dawno o tym pisałem. Mówiłem, że z tymi systemami jest najwięcej problemów. To ludzie mi nie wierzyli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Paranoik co ty po prostu najwiekszy odsetek zielonych userow tego urzywa. A ze kupa z tego distro jest to co innego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ten system po prostu nie jest dopracowany. RH właściwie zaczął się staczać po wersji 5.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmmmm, tak sobie przegladam forum i widze: redhat, co instalowac....... mandrake 9 +kde...... mandrake -> karta..... mandrake 9.2....... a mowia ze mandrake i redhat to najlatwiejsze dystrybucje :o Te dystrybucje są najpopularniejsze i nie ma sie co dziwić ze wiele osób ma jakieś problemy. I co z tego ze te dystrybucje są najłatwiejsze. Przejdz sobie na oprogramowanie i zobacz ile problemów ludzie maja z windows, a przecież ten system jest wiele łatwiejszy w obsłudze od linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Hmm. Szczerze mówiąc - to nie wiem czy łatwiejszy. Łatwość ta wg. mnie raczej wynika ze sposobu w jaki microsoft nas wyuczył - ich stylu... Ale to już jest osobny temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Hmm. Szczerze mówiąc - to nie wiem czy łatwiejszy. Łatwość ta wg. mnie raczej wynika ze sposobu w jaki microsoft nas wyuczył - ich stylu... Ale to już jest osobny temat ;]A najsmieszniejsze jest to ze nawet bezwladnie klikajac w kolejne "OK" zawsze mozna cos zwalic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 NEWK? taknei? ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Gdybys od poczatku mial linuxa to sadze ze nie mialbys zadnych problemow z jakakolwiek dystrybucja:! I dopiero po przesiadce na win$hita bys je mial :P Kwestia przyzwyczajenia i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 po przesiadce z mandrake na slackware przyznaje racje tym , ktorzy twierdza, ze w slackware wszystko jest przejrzyste i proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ...ale każdy sam się musi o tym przekonać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 no a ja sobie robie wlasne distro :) nazwe go NeXLin narazie to wersja alpha 0.000001 :):) aktualnie 4-te podejscie jest (2xgcc 1xglibc; bledy ktore pozniej wylazly :( ) a i instalator mam zamiar zrobic ala slackowy z rpm albo deb ale nad tym jeszcze pomysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Swoje distro to nie jest takie hop-siup. To jest naprawdę kupa roboty (szczególnie jeśli ma nie być oparte na innej dystrybucji) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ano wiem; 4 raz mecze kompilacje od poczatku (coby mi wreszcie gnome chodzil poprawnie; ostatnio nie dalo sie go w zaden sposob skompilowac, ale poza nim to gimp-fluxbox-X4.3.0.1-OOo chodzilo w 99% stable, dobrze ze boot-skryptow juz nie musze od nowa pisac :) ) PS a prawie wszystko skompilowane CFLAGS="-march=athlon-xp -O3 (...)" (tylko flagi default dla gcc,glibc,grub,binutils, i kilka innych) moze ucieszy posiadaczy tych milusich prockow PS2 przydala by sie pomoc, moze ktos by kde wymeczyl dla tej distro, ofcoz jak juz podstawy beda w 99,9% stable :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...